Google Pixel 3 Lite вийшов не таким вже й “Lite”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі опубліковано чергове фото смартфона Google Sargo-це кодове ім’я моделі Pixel 3 Lite. На цей раз смартфон позує на спільному фото з Pixel 3, причому візуально за розмірами молодша модель навіть перевершує старшу!

Добре видно, що свою лепту в габарити вносять і рамки (в Lite вони трішки ширше), але і дисплей молодшої моделі трохи більше – 5,56 дюйма. До того ж у нього інше співвідношення сторін: 18.5:9 проти 18:9 у Pixel 3. Словом, за габаритами молодша модель перевершує старшу.

А ось за характеристиками вона, звичайно ж, поступається, але ненабагато. Ключова відмінність стосується платформи: якщо в Pixel 3 використовується Snapdragon 845, то Pixel 3 Lite чутки приписують Snapdragon 670. Об’єм оперативної пам’яті складе все ті ж 4 ГБ, об’єм флеш-пам’яті-32-64 ГБ. Pixel 3 Lite успадкує одинарні камери роздільною здатністю 8 і 12 Мп, а ємність АКБ складе рівно стільки ж, скільки у Pixel 3 – 2915 маг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єра Pixel 3 Lite очікується найближчим часом, але при цьому географія продажів моделі, швидше за все, буде обмежена ринками, що розвиваються країн. В яких цінують наявність стандартного роз’єму для навушників і підтримку двох SIM.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.