В мережі з’явилося відео cмартфона Motorola Moto G7 з каплевидним вирізом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні ми вже писали про те, що в лінійці Motorola Moto G7 буде чотири моделі: безпосередньо Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus і Moto G7 Power.

Інсайдер Еван Блесс також стверджує, що Lenovo вирішила відмовитися від половини лінійок смартфонів Motorola. Якщо точніше, то з існуючих залишаться Moto G, Moto Z і Moto E, а лінійки Moto X, Moto C і Moto M будуть скасовані. Якщо вірити статистиці, саме Moto G і Moto E є у виробника найбільш продаваними, ну а Moto Z залишиться, щоб були флагмани.

Крім того, тепер у нас є відео з тривимірною моделлю смартфона Moto G7, створене інсайдером OnLeaks. Як можна бачити, новинка продовжить ідею Moto G6, запропонувавши «преміальні» матеріали корпусу в бюджетному сегменті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також можна відзначити фірмовий дизайн, схожий на краплю виріз і зберігся роз’єм для навушників. Відомо, що габарити складуть 157 х 75,3 х 8 мм. Згідно з чутками, смартфон отримає екран Full HD +, восьміядерний CPU, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ флеш-пам’яті, основну камеру з датчиками 16 і 5 Мп, фронтальну на 12 Мп і акумулятор ємністю 3500 мА · год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.