Новий смартфон Xiaomi повністю «порвав» Samsung Galaxy S9

Компанія Samsung в березні нинішнього року запустила в продаж смартфон Galaxy S9, який можна купити в Plus-модифікації, оснащеної подвійною основною камерою і передовим технічним оснащенням. В Україні за цей мобільний пристрій просять досить багато, а саме – 26 000 гривень, тобто вкрай велику суму грошей. Проте, купувати даний телефон не має сенсу, тому як новий телефон від Xiaomi його повністю «порвав», перевершивши буквально у всьому.

У популярному бенчмарку Geekbench з’явився смартфон Xiaomi Pocophone F1, завдяки чому вдалося з’ясувати деякі подробиці про його технічному оснащенні. Саме мобільний пристрій анонсують зовсім скоро, а саме – 22 серпня 2018 року. Апарат оснащений 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 630, а також модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних в мережах 4G до 1,2 Гбіт / с.

За даними бенчмарка, даний телефон набирає 2467 балів в одноядерному і 9081 бал в багатоядерному тесті. Це дуже хороший показник. Для порівняння, Samsung Galaxy S9 + в одноядерному тесті набирає 3748 балів, а в багатоядерному – 9010 балів. Найважливіше саме багатоядерна обчислювальна потужність, тому як вона показує пікову продуктивність. Звичайно, назвати різницю в потужності двох цих телефонів значною або навіть помітною в реальному житті не можна, але є одне величезне «але».

Справа в тому, що коли Xiaomi Pocophone F1 надійде в продаж, то коштувати він гарантовано буде близько 15 000 гривень, тоді як за Samsung Galaxy S9 + просять більше ніж в два рази більше. Оскільки їх продуктивність ідентична, то цілком собі очевидно, що китайський телефон при інших рівних повністю «порвав» свого головного конкурента буквально у всьому. Новинка від компанії з Піднебесної надійде в продаж під брендом Poco, а купити її буде можливо в Україні, Європі та інших регіонах світу, включаючи США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Ну конечно нет смысла покупать если можна купить полностью новый за 16-17 тысяч если знать где , покофон ??? realy ??? представьте у вас кто то спросит какой у вас телефон , а вы такой : У МЕНЯ ПОКОФОН !!! я плякаль скажут вам …

  2. Ну да, до першого дощу, чи потрапляння води ваш покофон стане кирпичиком.
    Автор – S9+ в понад 2рази дорожчий? Ви рахували скоріш за все в умі ))
    Порвав у всьому – з яких це пір тести можна вважати показником чогось?

  3. Как xiaomi может порвать samsung? Вы откуда свалились, уважаемая? Xiaomi это же какашковый смартфон сделан из некачественных, дешевых материалов, вот откуда цена низкая. Через пол года лагать начинает, через год – скопытится вобще. Придется еще один покупать. Скупой дважды платит, так было всегда. Конечно samsung стоит не мало, но тут, хотя бы, знаешь за что платишь.

  4. Як розумно взяти стару модель , і порівняти з новинкою , порівняйте з note 9 , вийшли вони практично одночасно. Про якість матеріалів , взагалі говорити без змісту . Варто звернути увагу на екран , тут зразу стає ясно хто кого “порвав”

  5. Ну да в Самсунга всеволишь ip68 , 2к дисплей , стерио динамики , беспроводная зарядка, о ОРИГИНАЛЬНЫЙ ДИЗАЙН. Камера одна из лучших на рынке…Так что я думаю ты “прав”..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я