Очікується, що MacBook Air з M4 та новий iPhone SE з’являться на ринку в першій половині 2025 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Поки Apple планує низку анонсів Mac з чіпом M4 наступного тижня, однією з моделей, яка не буде оновлена, стане MacBook Air. Однак, за новими повідомленнями, чекати на апгрейд найпопулярнішого Mac від Apple і нового iPhone доведеться недовго.

Реклама

Постачання дисплеїв починаються за три місяці до релізу

Аналітик по дисплеях Росс Янг у двох повідомленнях у X (раніше Twitter) повідомив , що постачання дисплеїв для нового MacBook Air та iPhone SE скоро почнуться.

Для MacBook Air з чіпом M4 він зазначив, що постачання очікується «цього місяця». Оскільки місяць уже майже закінчився, це означає, що вони розпочнуться найближчим часом.

Що стосується iPhone SE 4, очікується, що постачання панелей розпочнеться у листопаді.

Зазвичай такі поставки відбуваються приблизно три місяці до запуску продукту.

Очікувані дати

Таким чином, новий MacBook Air з чіпом M4 та iPhone SE, схоже, йдуть за графіком до очікуваного випуску на початку 2025 року.

Раніше цього року Apple представила MacBook Air із чіпом M3 на початку березня. Це той самий місяць, коли був представлений останній iPhone SE у 2022 році.

Можливо, ми побачимо дебют обох новинок у березні 2025 року.

Цікаві деталі про MacBook Air

Ще одна цікава деталь від Янга: він повідомляє, що MacBook Air може вийти в розмірах 13,3 і 15,3 дюйма. Однак не варто надавати цьому великого значення, особливо враховуючи слово «може».

В даний час дисплеї MacBook Air мають розміри 13,6 та 15,3 дюйми, і малоймовірно, що Apple зменшить розмір лише молодшої моделі, особливо без значних змін у дизайні.

Таким чином, очікується, що на початку 2025 року компанія представить оновлений MacBook Air з чіпом M4 та новий iPhone SE. Постачання дисплеїв зазвичай починаються за кілька місяців до запуску продукту, що відповідає передбачуваним датам релізу.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ