Смартфон Alcatel 7 оснастили чіпом MediaTek Helio P23

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Китайська TCL під брендом Alcatel представила новий смартфон середнього рівня Alcatel 7, який інженери компанії наділили чіпом Helio P23 від тайванської MediaTek.

Реклама

Крім того, новинка отримала 6,0-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів, 2/3 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам’яті, подвійну основну камеру з датчиками на 12 Мп і 2 Мп, 8-мегапіксельну фронталку, сканер відбитків пальців на тильній панелі, функцію розпізнавання осіб, акумулятор на 4000 мАг, а також ОС Android Oreo 8.1 “з коробки”.

Очікується, що Alcatel 7 скоро з’явиться ексклюзивно у американського оператора metroPCS, а трохи пізніше і на міжнародному ринку з орієнтовним цінником $ 180.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоchina-review.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: