Технічні характеристики камер Xiaomi 14T виявлені у HyperOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Xiaomi готується до релізу нової серії 14T, яка обіцяє значні оновлення в порівнянні з попередниками. За даними XiaomiTime, Xiaomi 14T і 14T Pro отримають суттєві вдосконалення в камерах.

Реклама

Xiaomi 14T Pro буде оснащено потрійною задньою камерою, включаючи датчик зображення Omnivision OV50H з роздільною здатністю 50 мегапікселів, який забезпечує відмінну продуктивність при низькому освітленні та автофокусування. OV50H підтримує високошвидкісну зйомку 12,5 мегапікселів зі швидкістю 120 кадрів за секунду і HDR з 60 кадрами за секунду. Це дозволить 14T Pro знімати якісніші фото та відео в порівнянні з аналогами, такими як Redmi K70 Ultra з датчиком Sony IMX906.

Реклама

Окрім того, 14T Pro буде оснащено 50-мегапіксельною телефотокамерою від Samsung (SK5JN1) та 13-мегапіксельним надширококутним датчиком Omnivision (OV13BUltra). Конфігурація розроблена у співпраці з Leica, що підкреслює фокус компанії на якості камери. Стандартний Xiaomi 14T матиме подібні характеристики, але з датчиком Sony IMX906 замість OV50H.

Очікується, що обидва моделі будуть оснащені фронтальною камерою Samsung S5KKD1. Чутки свідчать про можливий запуск у серпні разом із MIX Flip, проте точна дата релізу ще не підтверджена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ