Xiaomi Mi Max 3 отримав фантастичну особливість, про яку не можна було і мріяти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч смартфони з лінійки Mi Max і відносяться до флагманського мобільному ряду Mi, однак вони ніколи не могли похвалитися передовою продуктивністю або підтримкою новітніх технологій, тому як в Китаї вони завжди коштують менш ніж 8 000 гривень. Незабаром в їх «сім’ю» прибуде новинка, якою стане модель Xiaomi Mi Max 3. Її анонс трапиться вже в липні 2018 року, за словами глави компанії Лея Цзюня.

Сьогодні від надійного джерела в Weibo вдалося з’ясувати, що смартфон Xiaomi Mi Max 3 виявиться не зовсім таким, яким його всі чекають. Мобільний пристрій отримає величезний 6,99-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18:9, проте не він стане його ключовою особливістю. За інформацією від інформатора, новинка зможе похвалитися передовою основною камерою Sony IMX363 з роздільною здатністю 20 Мп.

Дана камера є подвійною, працюючи в парі з додатковим модулем. Не можна не помітити, що саме така фотокамера зараз встановлена ​​у флагманський телефон Xiaomi Mi 8, який за версією DxOMark увійшов в топ-5 телефонів з кращою в світі камерою. Іншими словами, новинка в особі Xiaomi Mi Max, незважаючи на свій вкрай доступний цінник (нижче 8 000 гривень), зможе робити шикарні за якістю фотографії. Проте, наявність оптичної стабілізації під питанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Простіше кажучи, Xiaomi Mi Max 3 отримав фантастичну особливість, про яку не можна було і мріяти, тому як поява флагманської камери в телефони майже бюджетного класу – це величезна несподіванка, але вкрай приємна. Також вдалося з’ясувати, що основою телефону стане чіп Snapdragon 710. Мобільний пристрій отримає підтримку швидкої зарядки Quick Charge 3.0 з потужністю 18 Вт, а ємність батареї складе 5500 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.