Смартфони

Названо найкращі смартфони 2024 року за розумну ціну

Share
Час читання: 1 хв.

Останнім часом виробники електроніки реально підняли планку для середньобюджетних смартфонів. Тепер більшість із них йдуть з швидкими екранами, класними камерами і навіть флагманськими функціями.

Я натрапив на огляд TechRadar, де вони протестували безліч смартфонів і вибрали найкращі з недорогих моделей, які доступні у жовтні 2024 року.

Хто увійшов до рейтингу

Наприклад, iPhone 13 все ще залишається чудовим вибором, навіть попри те, що вийшло три нові версії. Apple зазвичай підтримує свої телефони близько п’яти років, тож цей телефон не втратить актуальності, навіть коли з’явиться iPhone 18. Процесор A15 Bionic просто бомба — він зможе конкурувати навіть з найшвидшими Android-телефонів. Ціна від $499 трохи кусюча для телефону, якому вже три роки, але якщо тобі потрібен новий iPhone, це найдоступніший варіант.

А ще є Google Pixel 8a. Це, на мою думку, найкраща альтернатива iPhone 13 на Android. У нього теж 6,1-дюймовий дисплей, і камера просто супер. Найприємніше, що це найдоступніший Android-смартфон з 7 роками оновлень. Тобто, ти зможеш користуватися ним до 2030 року, коли вийде Android 20.

Не можу не згадати OnePlus 12R. Він вразив своєю крутою автономністю та супер-швидкою зарядкою — всього за 30 хвилин батарея заряджається до 100%. А завдяки екс-флагманському процесору Snapdragon 8 Gen 2 з ним взагалі немає проблем навіть з найвимогливішими іграми.

І, звичайно, Samsung Galaxy A35! Цей середньобюджетник вразив своїм 120-герцовим AMOLED-екраном і вологозахистом за стандартом IP67, який зазвичай є тільки у флагманів. І все це за менш ніж $300. TechRadar навіть назвав Galaxy A35 “найкращим смартфоном Samsung за свої гроші”, і я з ними абсолютно згоден.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    TikTok планує нову хвилю скорочень співробітників

    TikTok оголосила про скорочення кадрів, що стосується сотні співробітників по всьому світу, що значно позначається…

    12.10.2024

    Xiaomi готує до виходу нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro

    Xiaomi планує випустити нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro, які позиціонуватимуться як середньобюджетні…

    12.10.2024

    Telegram запустив підтримку онлайн-трансляцій на Android

    Telegram додав підтримку онлайн-трансляцій з пристроїв на базі Android через RTMP, дозволяючи користувачам керувати відеотрансляціями…

    12.10.2024

    iPhone 15 Pro розповів програмісту про розрив відносин за допомогою ШІ

    iPhone 15 Pro відіграв ключову роль для програміста Ніка Спріна. У свій день народження він…

    12.10.2024

    Telegram випускає 3D гру Durov Run на блокчейні TON

    Telegram готує до релізу першу безкоштовну 3D гру Durov Run, яка буде доступна в Telegram…

    12.10.2024

    Нове оновлення Windows 11 роздратувало користувачів через два незрозумілі баги

    У мережі поширюються скарги користувачів Windows 11, які встановили останній великий апдейт. Подробиці зібрали у…

    12.10.2024