Новини України та Світу

Apple може випустити найбільшу кількість смартфонів у 2025 році

Share
Час читання: 2 хв.

Згідно з прогнозами, Apple обійде Samsung і стане провідним виробником смартфонів у світі наступного року. Допоможе в цьому випуск апарата iPhone SE 4 із ймовірною вартістю $499. Також вклад внесе попит на iPhone минулих поколінь у країнах, що розвиваються, таких як Індія.

Чим компанія Apple нас здивує у 2025 році

За останніми даними про глобальну частку ринку смартфонів від Counterpoint, Samsung випереджає Apple на 3%. Американський виробник зазвичай виривається вперед у третьому та четвертому кварталах, після виходу нового покоління iPhone.

Прогноз глобальних поставок смартфонів на 2025 рік від Techinsights каже, що Apple зможе зберегти рівень продажів і у перших двох кварталах року. Це може зробити її найбільшим виробником смартфонів, позбавивши Samsung давнього лідерства.

Фото: counterpointresearch.com

Одним із ключових факторів успіху Apple є цінові знижки, особливо в Китаї. Для виробників смартфонів це один із найважливіших ринків. Apple змогла стабілізувати продажі тут, пропонуючи більш старі моделі iPhone за зниженими цінами і задовольняючи зростаючий попит на доступні преміум-пристрої. Так Apple не тільки збільшує обсяги продажів, але і зміцнює позиції на ринках, що розвиваються, де ціна відіграє ключову роль.

Світовий ринок смартфонів продовжить зростати. Apple може не тільки захопити велику частку ринку, але й побити деякі рекорди продажу з появою iPhone SE 4 та iPhone 17.

Незважаючи на нижчу вартість iPhone SE 4 і старих моделей, Apple чудово продає найдорожчі апарати Pro. В результаті 2025 може стати рекордним для Apple за доходами.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони 2024 року за розумну ціну

    Останнім часом виробники електроніки реально підняли планку для середньобюджетних смартфонів. Тепер більшість із них йдуть…

    12.10.2024

    TikTok планує нову хвилю скорочень співробітників

    TikTok оголосила про скорочення кадрів, що стосується сотні співробітників по всьому світу, що значно позначається…

    12.10.2024

    Xiaomi готує до виходу нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro

    Xiaomi планує випустити нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro, які позиціонуватимуться як середньобюджетні…

    12.10.2024

    Telegram запустив підтримку онлайн-трансляцій на Android

    Telegram додав підтримку онлайн-трансляцій з пристроїв на базі Android через RTMP, дозволяючи користувачам керувати відеотрансляціями…

    12.10.2024

    iPhone 15 Pro розповів програмісту про розрив відносин за допомогою ШІ

    iPhone 15 Pro відіграв ключову роль для програміста Ніка Спріна. У свій день народження він…

    12.10.2024

    Telegram випускає 3D гру Durov Run на блокчейні TON

    Telegram готує до релізу першу безкоштовну 3D гру Durov Run, яка буде доступна в Telegram…

    12.10.2024