Названо найкращі смартфони 2024 року за розумну ціну

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Останнім часом виробники електроніки реально підняли планку для середньобюджетних смартфонів. Тепер більшість із них йдуть з швидкими екранами, класними камерами і навіть флагманськими функціями.

Реклама

Я натрапив на огляд TechRadar, де вони протестували безліч смартфонів і вибрали найкращі з недорогих моделей, які доступні у жовтні 2024 року.

Хто увійшов до рейтингу

Наприклад, iPhone 13 все ще залишається чудовим вибором, навіть попри те, що вийшло три нові версії. Apple зазвичай підтримує свої телефони близько п’яти років, тож цей телефон не втратить актуальності, навіть коли з’явиться iPhone 18. Процесор A15 Bionic просто бомба — він зможе конкурувати навіть з найшвидшими Android-телефонів. Ціна від $499 трохи кусюча для телефону, якому вже три роки, але якщо тобі потрібен новий iPhone, це найдоступніший варіант.

А ще є Google Pixel 8a. Це, на мою думку, найкраща альтернатива iPhone 13 на Android. У нього теж 6,1-дюймовий дисплей, і камера просто супер. Найприємніше, що це найдоступніший Android-смартфон з 7 роками оновлень. Тобто, ти зможеш користуватися ним до 2030 року, коли вийде Android 20.

Не можу не згадати OnePlus 12R. Він вразив своєю крутою автономністю та супер-швидкою зарядкою — всього за 30 хвилин батарея заряджається до 100%. А завдяки екс-флагманському процесору Snapdragon 8 Gen 2 з ним взагалі немає проблем навіть з найвимогливішими іграми.

І, звичайно, Samsung Galaxy A35! Цей середньобюджетник вразив своїм 120-герцовим AMOLED-екраном і вологозахистом за стандартом IP67, який зазвичай є тільки у флагманів. І все це за менш ніж $300. TechRadar навіть назвав Galaxy A35 “найкращим смартфоном Samsung за свої гроші”, і я з ними абсолютно згоден.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ