Смартфони

Продуктивність Apple A18 Pro та Snapdragon 8 Gen 3 порівняли в умовах гри Genshin Impact

Share
Час читання: < 1 хв.

Нові моделі iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max від Apple принесли суттєві покращення, що значно підвищили продуктивність та стабільність, особливо під час ігор. Однією з головних інновацій стала інтеграція графенової теплової системи, яка забезпечує ефективне відведення тепла, дозволяючи пристроям стабільніше працювати при виконанні ресурсоємних завдань. Також чіпсет A18 Pro, що використовується в цих моделях, демонструє вищу продуктивність порівняно з попереднім A17 Pro.

Тести продуктивності iPhone 16 Pro Max з грою Genshin Impact показали його перевагу над iPhone 15 Pro Max в плані стабільності. Водночас, пристрій поступився Red Magic 9S Pro, оснащеному процесором Snapdragon 8 Gen 3, завдяки активній системі охолодження, що дозволяє уникнути перегріву.

iPhone 16 Pro Max під час гри Genshin Impact забезпечував середню частоту 55,5 кадрів на секунду, тоді як флагманські Android-пристрої на Snapdragon 8 Gen 3 досягали 59,9 кадрів на секунду. Хоча різниця в показниках невелика, завдяки системі охолодження Red Magic 9S Pro ігровий процес був більш стабільним. Водночас, чіп A18 у iPhone 16 Pro показав частоту 49,5 кадрів на секунду, що пояснюється менш ефективною системою тепловідведення в порівнянні з моделлю Pro Max.

Не всі смартфони на Snapdragon 8 Gen 3 показували однакові результати: наприклад, Xiaomi 14 Pro забезпечив лише 38,9 кадрів на секунду, що вказує на різницю у системах тепловідведення між моделями. Крім того, нові iPhone 16 Pro і 16 Pro Max мають покращену автономність завдяки більш ємним батареям — iPhone 16 Pro пропрацював 14 годин і 7 хвилин при постійному веб-серфінгу з яскравістю екрану 150 ніт.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Головна функція WhatsApp і Viber може бути небезпечною для користувачів

    Експерти попередили про небезпеку, яку можуть приховувати листівки, що надсилаються через месенджери, такі як WhatsApp…

    21.09.2024

    OpenAI активно рухається до 3-ї фази ШІ та залучає таланти для команди

    Компанія OpenAI знову привертає увагу своїми амбітними планами щодо розвитку штучного інтелекту. Під керівництвом дослідника…

    21.09.2024

    Qualcomm оголосила про наміри купити Intel

    Один із провідних світових виробників чіпів Qualcomm планує придбати компанію-конкурента Intel. Про це повідомило видання…

    21.09.2024

    США планують значну військову допомогу для України

    Сполучені Штати оголосять про великий пакет озброєнь для України вже наступного тижня, але, за словами…

    21.09.2024

    Нова пошта випустила оновлений мобільний застосунок

    Головна його відмінність – тепер ви можете керувати Новою поштою самостійно. Більше не треба дзвонити…

    21.09.2024

    У Краківці затримано контрабанду ноутбуків Apple в рейсовому автобусі

    На кордоні з Польщею прикордонники виявили незадекларовану партію техніки. У рейсовому автобусі знайшли 61 ноутбук…

    21.09.2024