OnePlus 12R отримує новий варіант кольору: зустрічайте Sunset Dune

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Бренд смартфонів OnePlus офіційно представив смартфон OnePlus 12R на індійському ринку на початку цього року. Цей смартфон є ребрендинговою версією OnePlus Ace 3, який був випущений у Китаї в січні 2024 року та пропонувався у трьох кольорових варіантах – Sand Gold, Moon Sea Blue та Star Black. З цих трьох варіантів OnePlus 12R вийшов у двох колірних рішеннях – Cool Blue та Iron Grey.

Реклама

Зовсім скоро пристрій стане доступним у новому кольоровому варіанті на індійському ринку. Згідно з офіційною заявою компанії на платформі X, OnePlus 12R незабаром з’явиться в Індії у кольоровому варіанті Sunset Dune.

Дата запуску поки що не розкривається, але бренд може невдовзі повідомити її. Очікується, що цей новий колірний варіант матиме ті ж характеристики, що й попередні варіанти.

Реклама

OnePlus 12R: технічні характеристики

Смартфон OnePlus 12R оснащений 6,78-дюймовим широкоформатним 1,5K AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення до 120 Гц. Дисплей захищений склом Corning Gorilla Glass Victus 2 та підтримує керування мокрими руками. Він працює на базі SoC Snapdragon 8 Gen 2 з 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X та накопичувачем UFS 4.0 об’ємом до 256 ГБ. Для відведення тепла використовується система охолодження Dual Cryo velocity VC площею 9140 мм.

У розділі камер смартфон оснащений 50-Мп камерою із сенсором Sony IMX890, 8-Мп надширококутною та 2-Мп макрокамерою. На передній стороні смартфона розташована 16-Мп камера selfie. Він працює під керуванням операційної системи OxygenOS 14 на базі Android 14. Він також оснащений триступеневим слайдером повідомлень, перенесеним на лівий бік телефону. Він оснащений акумулятором ємністю 5500 мАг, що підтримує швидку зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт. Крім того, він оснащений чіпом керування живленням SUPERVOOC S та фірмовою технологією Battery Health Engine.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ