Samsung Galaxy Note 9 чекає провал, як і Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли в усьому світі, включаючи Україну, стартував продаж смартфонів Galaxy S9 і S9 +, забавний трапився факт. Всі світові магазини і аналітики повідомляли, що обидва флагмана користуються вкрай низьким попитом, але винятком стали наші ритейлери. Всі вони в один голос стверджували, що попит на нові смартфони південнокорейської корпорації б’є рекорди, але ніхто з них конкретних цифр досі так і не надав. У провалу новинок виявилося безліч причин, причому точно така ж доля спіткає і Samsung Galaxy Note 9.

Кілька тижнів тому компанія Samsung офіційно визнала , що продажі Galaxy S9 і S9 + виявилися найнижчими за останні 5 років історії всієї модельної лінійки. Вона не стала говорити про те, що стало причиною провалу, але це отже очевидно. Вперше за весь час південнокорейська корпорація не стала оновлювати зовнішній вигляд своїх телефонів в порівнянні з торішнім поколінням. Він лише трохи змінився на краще, але при цьому подорожчав більш ніж на 3 000 гривень.

Як підсумок, продажі флагмана провалилися і, судячи з усього, Samsung Galaxy Note 9 також чекає провал. Зробити такий висновок вдалося дуже просто. Лічені години назад інсайдери виклали в мережу фотографії захисного скла для цього мобільного пристрою, дивлячись на яке стає зрозуміло, що майбутня новинка не отримає ніяких нововведень за частиною дизайну. Телефон виявиться точною копією моделі Galaxy Note 8, що надійшла на полиці магазинів у другій половині минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупців нової моделі чекає все той же, нехай і покращений, Super AMOLED-екран без бічних рамок, але з відступами зверху і знизу. Ніяких вирізів в дисплеї немає, також як і виїмок під сканер особи 3D Face, повноцінний аналог Face ID з iPhone X. Таким чином, новинка в особі Samsung Galaxy Note 9 не зможе запропонувати нічого кардинально нового в порівнянні з торішнім телефоном, але при цьому коштувати вона гарантовано буде вже не 30 000 гривень, скільки просили за Galaxy Note 8 на старті продажів в Україні, а щонайменше 35 000 гривень.

Єдине, чим зможе порадувати новий флагман компанії Samsung, так це тільки 8 ГБ оперативної пам’яті, ставши першим її телефоном з такою особливістю. Втім, на ринку вже давно повно смартфонів від китайських брендів, які мають 8 Гб оперативної пам’яті і коштують при цьому не 35 000 гривень, а майже в три рази менше. За прикладом далеко ходити не треба – OnePlus 5 або Nubia Z17 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.