З’явилися подробиці майбутнього внутрішнього тестування для серії смартфонів Xiaomi 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Digital Chat Station надав нову інформацію щодо серії Xiaomi 15. Ще минулого місяця це джерело повідомило, що Xiaomi 15, Xiaomi 15 Pro і Xiaomi 15 Ultra, швидше за все, коштуватимуть дорожче, ніж Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro і Xiaomi 14 Ultra. Для порівняння, Xiaomi 14 Ultra – найдорожча із трьох моделей, і її ціна становить 1499,90 євро.

На даний момент Digital Chat Station стверджує, що наступний етап внутрішнього тестування майбутнього смартфона розпочнеться наприкінці цього місяця, не називаючи назви моделі, ні кодового імені, ні номера смартфонів. У будь-якому випадку, джерело стверджує, що цей етап тестування покаже, чи Xiaomi впроваджуватиме ультразвуковий датчик відбитків пальців у серію Xiaomi 15, а також нову перископічну камеру. Імовірно, Xiaomi використовуватиме Omnivision OV64B в Xiaomi 15 Pro – 64-мегапіксельний сенсор, який використовується в ряді смартфонів POCO, Redmi та Xiaomi, включаючи POCO X6 Pro.

Однак якщо в POCO X6 Pro як основна камера використовується Omnivision OV64B, то в Xiaomi 15 Pro, за чутками, цей же сенсор використовується в телеоб’єктиві перископа. Навпаки, Xiaomi 15 Ultra, за чутками, буде оснащений перископічною камерою на 2 МП з діапазоном масштабування від 3x до 5x. Крім того, всі пристрої, за чутками, оснащені новою технологією кремнієвих батарей високої густини. Однак ємність батареї поки невідома. Тим не менш, очікується, що основна 50-мегапіксельна камера і існуюча роздільна здатність дисплея будуть збережені завдяки різним поліпшенням, які Snapdragon 8 Gen 4 пропонує в порівнянні з поточним Snapdragon 8 Gen 3. Масове виробництво Xiaomi 1 5 і Xiaomi 15 Pro, як очікується розпочнеться у вересні 2024 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.