Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra витримав падіння з висоти 4000 метрів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни на смартфони продовжують зростати і на багато флагманських моделей вони перевищують 1000 доларів. У результаті користувачі зі зрозумілих причин очікують від цих пристроїв більшого. Це стосується не тільки чудової продуктивності, а й високоякісних матеріалів і високої міцності. На щастя, деякі виробники справляються з цим завданням. Це переконливо продемонстрував Galaxy S24 Ultra від Samsung, який успішно витримав падіння з висоти 4 000 метрів.

Ця неймовірна подія нещодавно з’явилася в соціальній мережі в дописі Френка Карбаллідо. Френк випадково впустив Samsung Galaxy S24 Ultra з кишені під час стрибка з парашутом, унаслідок чого він упав на землю з висоти 1 200 футів (приблизно 4 000 метрів). Здавалося б, це катастрофа для смартфона, але історія прийняла неймовірний оборот. Скориставшись функцією Find My Device, Френк зі здивуванням виявив, що його телефон, як і раніше, не пошкоджений.

Впустивши телефон на землю, він кинувся до місця його знаходження, намагаючись знайти свій Galaxy S24 Ultra вартістю 1199 доларів. Навіть незначний ремонт краще, ніж нічого. Звісно, сам Samsung Galaxy S24 Ultra не є неруйнівним. При найближчому розгляді відео стає зрозуміло, що чохол і захисний екран змогли врятувати ситуацію. Він приземлився на м’яку землю, всипану листям, і дерева, можливо, пом’якшили падіння. Таке вдале приземлення дало змогу уникнути пошкоджень телефону. У будь-якому разі, виживання Galaxy S24 Ultra після падіння з літака дивовижне. Це, безумовно, підкреслює важливість використання чохла для телефона та захисного екрана. Але при цьому не варто забувати, що це може бути всього лише монтаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.