Nokia X з вирізом в екрані на офіційних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найбільш очікуваних смартфонів, який сильно чекають фанати компанії HMD Globa, є досить цікава новинка – Nokia X. Цей мобільний пристрій стане першим за всю історію бренду, у верхній частині екрану якого виявиться розташований виріз. Майбутня новинка, за даними від інсайдерів, буде представлена ​​публіці в ході прес-конференції, яка запланована на 16 травня 2018 року. Потім цей телефон надійде в продаж, але якийсь час купити його ексклюзивно можна буде тільки в мережі магазинів Suning.

Сьогодні, 7 травня 2018 року, корпорація HMD Global виклала в китайську соцмережу Weibo офіційні зображення смартфона Nokia X, які пролили світло на остаточний зовнішній вигляд телефону. Як і очікувалося, у верхній частині мобільного пристрою знаходиться виріз, а в ньому знайшлося місце для фронтальної камери, розмовного динаміка і інших датчиків, необхідних для належного функціонування всього смартфона.

Корпус Nokia X виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 4, а на тильній частині мобільного пристрою можна розглянути подвійну основну камеру, але без оптики Carl Zeiss, до якої вже звикли покупці телефонів даного виробника. На задній кришці також знайшлося місце для сканера відбитків пальців і логотипу виробника, розташованого вертикально.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, Nokia X зможе похвалитися 5,8-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD +, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також 8-ядерним процесором MediaTek Helio P60. В добавок до того, телефон має роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також модулем NFC для використання платіжної системи Google Pay .

Офіційна презентація телефону відбудеться 16 травня, в ході якої будуть розкриті точні дані про технічні характеристики, а також інші подробиці – особливості, зона продажів і звичайно ж вартість, від якої безпосередньо залежить попит з боку покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.