Смартфони Samsung Galaxy вперше обійдуть iPhone за найважливішим параметром

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung розраховує обійти iPhone за продуктивністю в найближчі пару років. Про це пише SamMobile.

Реклама

Як відомо, SoC від Apple завжди випереджають флагманські чіпи конкурентів від Qualcomm і MediaTek за продуктивністю. Наприклад, iPhone 15 Pro обходить найсвіжіший Snapdragon 8 Gen 3 в бенчмарках приблизно на 30%. Однак так буде не завжди.

Згідно з джерелом, Samsung неспроста запланувала повернути свої смартфони на чіпи Exynos. Компанія чекає великого прориву – до 2025 року мають представити новітнє ядро Cortex-X5, яке принесе наймасштабніший приріст продуктивності за останні 5 років.

Саме на цьому ядрі буде заснований майбутній 3-нм чіп Samsung Exynos 2500, який буде інтегрований у лінійку Galaxy S25. Сама ARM планує “усунути розрив у продуктивності між процесорами, розробленими Arm, і спеціальними реалізаціями Arm”, маючи на увазі чіпи від Apple. Тож у фанатів Samsung є всі шанси в найближчі пару років отримати флагман Galaxy, який нарешті обійде iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: