OnePlus 13 з унікальним екраном показали на реальних фото

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував фотографії з презентації передового екрану BOE, який буде встановлений у майбутньому OnePlus 13. Сам смартфон також показаний, і його навіть порівняли з новим iPhone. Також подробицями поділилася і компанія OnePlus.

Реклама

Що ще відомо про новинку

На фото показаний OnePlus 13 з новим екраном BOE, у якому застосовується люмінесцентний матеріал BOE X2 та фірмовий контролер P2. Для наочності його порівняли з iPhone 16 Pro Max та ще одним смартфоном. OnePlus 13 захований у спеціальному кейсі, тому оцінити його дизайн не можна, крім округленого по краях дисплею та отвору під фронтальну камеру.

OnePlus 13 (по центру), iPhone 16 Pro Max (ліворуч), а модель справа складно ідентифікувати

Судячи з фотографій, екран OnePlus 13 мерехтить значно менше, ніж у iPhone 16 Pro Max і другого апарату. За словами Digital Chat Station, цей дисплей задасть новий галузевий стандарт.

Сама компанія OnePlus також розкрила деякі цікаві подробиці. Зокрема, новий флагман підтримуватиме функцію локального регулювання частоти оновлення екрана. Це означає, що в одній його ділянці може бути 120 Гц, а в іншій — 30 Гц. Наприклад, якщо ви дивитеся відео, а навколо ролика є нерухомі елементи, то немає сенсу в цій зоні включати високу частоту. Це дозволить заощаджувати енергію без зниження плавності роботи пристрою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ