Дизайн Honor Magic6 Pro розкрито напередодні презентації 10 січня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Джордж Чжао, генеральний директор Honor, поділився зображенням одного зі смартфонів Honor Magic6, детально розповівши про натхнення, що лежить в основі зеленого кольору та острівця камери.

Реклама

Він пояснив, як п’ятитисячолітня історія китайської цивілізації, різьблення по каменю в 19 столітті та “життєздатність усього живого в природі” надихнули на створення кружечка.

Відкинувши маркетинговий жаргон, ми бачимо, що серія Magic6 буде дотримуватися дизайну з трьома камерами. Пізніше сайт Digital Chat Station поділився зображеннями Magic6 Pro з усіх ракурсів перед їх публікацією в офіційному магазині Honor. З них ми бачимо, що Honor Magic6 Pro матиме три варіанти пам’яті – 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ.

Наступного тижня компанія проводить великий дводенний захід. 10-11 січня Honor представить серію Magic6 та інтерфейс MagicOS 8.0, але ще не опублікувала детальний графік анонсів кожного продукту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: