Honor Magic6: розпочалося бронювання перед офіційним дебютом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor оголосила про старт бронювання своїх нових смартфонів серії Magic6 в Китаї. Підтверджено, що лінійка буде представлена 10 та 11 січня, одночасно зі стартом нового інтерфейсу Magic OS 8.0.

Вже зараз клієнти можуть здійснити попереднє замовлення, зробивши депозит у розмірі 100 юанів на офіційному веб-сайті Honor. Крім того, цей депозит принесе додаткові переваги, включаючи безвідсоткові платежі протягом 24 місяців, безкоштовні ваги для вимірювання вмісту жиру в організмі та інші привілеї.

Серія Magic6 буде представлена стандартним Magic6, Magic6 Pro та можливою спеціальною версією “Magic6 Porsche Design”. Очікується, що всі пристрої отримають чіпсет Snapdragon 8 Gen 3 та працюватимуть під управлінням операційної системи Magic OS 8.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо камер, очікується, що Magic6 може похвалитися системою із 50-мегапіксельним сенсором OmniVision OV50K. Швидкість заряджання також на висоті: Magic6 і 6 Pro потенційно можуть пропонувати 66 Вт і 100 Вт дротової зарядки відповідно.

Партнерство Honor із Porsche Design намічено для створення унікальної версії “Magic6 Porsche Design” зі спеціальними функціями та дизайном.

Інші специфікації поки тримаються в секреті, проте очікується, що після офіційного анонсу компанія розкриє більше деталей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.