OneUI 6.0 ламає смартфони Samsung Galaxy, які оновилися раніше за інших

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’являються скарги на оновлення OneUI 6 від Samsung. Подробиці зібрали в Gizmochina.

Згідно з джерелом, користувачі смартфонів Samsung Galaxy зіткнулися з дивним багом після встановлення OneUI 6.0 на базі Android 14. Вони скаржаться, що оновлений девайс відмовляється реагувати на натискання на робочому столі: жоден елемент хоумскріна не працює, бічна панель теж не дає запускати додатки.

Судячи з усього, проблема пов’язана з невдалим випуском OneUI Home Launcher з номером версії 15.0.05.005, який входить до збірки OneUI 6.0. Джерело повідомляє, що найчастіше на глюк скаржаться користувачі бета-версій OneUI 6.0 і рекомендує якомога швидше встановити найсвіжішу збірку. Якщо ж реліз для вашого смартфона ще не вийшов, то доведеться потерпіти, тому що іншого способу виправити баг з хоумскріном поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.