Представлені навушники Xiaomi Buds 5: новий дизайн та якісний звук

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Через два роки після виходу навушників Xiaomi Buds 4 компанія нарешті представила їх молодшу модель. Нові Xiaomi Buds 5 були анонсовані на липневій презентації, що відбулася 19 числа, разом із флагманом Redmi K70 Ultra, складними смартфонами MIX Fold і MIX Flip, розумним годинником Watch S4 Sport та навіть автомобілем SU7 Ultra. Тепер час ознайомитися з новинкою детальніше.

Реклама

Xiaomi Buds 5 отримали оновлений дизайн, зокрема, кейс став більш прямокутним порівняно з попередніми моделями. Навушники мають новий золотистий відтінок, хоча їхній зовнішній вигляд все ще нагадує AirPods від Apple. Цього разу доступні чотири кольорові варіанти: морозно-синій, титаново-золотий, місячно-чорний та сніжно-білий.

Реклама

Що стосується технічних характеристик, то поки що відомо небагато. Навушники можуть працювати до 6,5 годин без використання кейса та до 39 годин разом із ним. Вони мають захист від води та пилу за стандартом IP54, що означає, що краплі води можуть потрапляти на пристрій під кутом до 60 градусів і більше. Також варто відзначити підтримку технології HARMAN AudioEFX для покращення якості звуку та формату Hi-Res для відтворення музики без втрати якості.

Ціна на Xiaomi Buds 5 становить 699 юанів або приблизно 4000 грн. Продаж вже стартував у Китаї, тому не доведеться чекати довго на появу нових навушників на російському ринку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ