Блогер показав перевагу vivo X100 Pro над Galaxy S23 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий техноблогер та інсайдер Ice Universe продовжує захоплюватися фотоможливостями vivo X100 Pro, не забуваючи закидати каміння в город одного південнокорейського виробника. Він вирішив наочно показати, чому в новому китайському флагмані встановлена найкраща телекамера серед усіх смартфонів.

“Чому vivo X100 Pro – новий король телеоб’єктивів? Це пов’язано з тим, що vivo не тільки забезпечує таку саму чудову якість телефотографій, як і S23 Ultra, а й пропонує ширший спектр застосувань”, – пише Ice Universe.

За словами блогера, vivo X100 Pro завдяки телеоб’єктиву з системою плаваючих лінз здатний фокусуватися на об’єктах з відстані всього 18 сантиметрів. У той час як Galaxy S23 Ultra на свою телекамеру може фокусуватися тільки з 50 сантиметрів. На прикладах наочно видно різницю у фотографіях, які можна отримати на обидва смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Приклад макрофотографії з телекамери vivo X100 Pro

Вище ми показали ще один приклад макрофотографії з телекамери vivo X100 Pro, зробленої з 20-кратним цифровим наближенням. Деталізація і якість дійсно вражають.

Уже найближчими днями має з’явиться більше прикладів фотографій і порівнянь з іншими апаратами.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.