У iOS 17 та macOS Sonoma з’явилася непомітна, але дуже зручна кнопка

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple запровадила невелику корисну опцію, яка підстрахує користувача у непередбачених ситуаціях. Про це пише 9to5Mac.

Згідно з джерелом, йдеться про ручне автозаповнення. Не секрет, що в деяких випадках айфон або макбук не пропонують підставити контактну інформацію або пароль від облікового запису. Таке трапляється через некоректну розмітку веб-сторінки або збою в самій ОС. Користувачеві доводилося йти в контакти або зв’язку ключів, щоб вручну взяти звідти інформацію.

Тепер все стало простіше. Apple додала в контекстне меню новий пункт “Автозаповнення”. З його допомогою можна викликати автозаповнення в полі для введення тексту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб знайти новий пункт на iPhone/iPad, утримуйте рядок введення пальцем, а на Mac – натисніть правою кнопкою миші. Вибравши «Автозаповнення» ви побачите два варіанти: контакт та паролі. Ви можете натиснути потрібний вам варіант та швидко вибрати зі списку необхідні дані.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.