Стало відомо, яким буде iPhone 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація, отримана від аналітика компанії Haitong International Securities, Джеффа Пу, говорить про те, що моделі iPhone 16 Pro і 16 Pro Max отримають ще більш просунутий чіп A18 Pro. Це означає, що Apple вирішила пропустити процесор A17, який використовувався в iPhone 15 Pro і 15 Pro Max, і перейти одразу до більш потужних варіантів.

За словами аналітика, процесор A17 Pro був “перехідним” чипом, і Apple більше не планує його використовувати у своїх пристроях. Це свідчить про те, що компанія прагне до постійного вдосконалення своїх продуктів і надання користувачам найпередовіших технологій.

На жаль, подробиці про інші характеристики нових смартфонів поки що не розголошуються. Однак, у середині жовтня інсайдер під ніком MajinBuOfficial опублікував перші зображення iPhone 16. Він зазначив, що майбутній смартфон Apple може мати оновлений дизайн камери, однак, як завжди, плани компанії можуть змінитися. Apple вже демонструвала свою здатність інновувати, пропонуючи різні процесори для стартових і преміальних моделей смартфонів починаючи з 2022 року. Наприклад, цього року iPhone 13 і iPhone 13 Pro були оснащені процесором A15, а наступного року моделі iPhone 14 і 14 Pro отримали процесори A15 і A16 відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ми писали, що ситуація з вимиканням смартфонів Apple ночами викликала чимало обурень серед користувачів.

Видання ZDNet повідомило, що компанія Apple поки не виправила цю проблему і не прокоментувала її. Користувачі Reddit скаржаться, що несподівано вночі iPhone вимикається, а вранці вмикається. Користувачі зазначили, що не помітили б проблему, якби смартфон не вимагав введення пароля під час розблокування вранці. Зазвичай iPhone запитує пароль тільки після увімкнення або перезавантаження.

Проблема не обмежується лише моделлю iPhone 15 або версією iOS 17. Користувачі різних моделей iPhone і різних версій iOS також скаржилися на подібні неполадки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.