OnePlus Ace 2 Pro: дата анонсу та ключові характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus готується до презентації флагманського смартфона Ace 2 Pro. Напередодні заходу компанія випустила офіційний тизер, на якому вказала дату його проведення, а заодно розкрила ключові специфікації майбутньої новинки.


Прем’єра OnePlus Ace 2 Pro відбудеться 16 серпня. Основою смартфона стане процесор Snapdragon 8 Gen 2 у поєднанні з оперативною пам’яттю стандарту LPDDR5X (до 24 ГБ) і швидкісним накопичувачем UFS 4.0 (до 1 ТБ). До складу тильної камери пристрою увійде основний 50-мегапіксельний датчик IMX890 (1/1,56″, f/1,88).


Також відомо, що смартфон отримає просунуту систему охолодження Tiangong зі спеціальним термогелем і графітовими елементами “аерокосмічного класу”, яка, за запевненням виробника, випереджає порівнянні рішення мінімум на два покоління. Її загальна площа досягне 9140 мм2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Інсайдери також приписують OnePlus Ace 2 Pro OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 120 Гц і підтримку технології швидкої зарядки SUPERVOOC потужністю 150 Вт. Ціна смартфона виробником ще не оголошена.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.