Смартфони

POCO F5 Pro – характеристики та дата виходу

Share
Час читання: 2 хв.

У нас нарешті є офіційна дата запуску смартфона Poco F5. Компанія призначила глобальну презентацію на 9 травня. Poco F5 прийде на зміну торішньому Poco F4 5G.

А загалом у наступній серії смартфонів POCO будуть представлені дві моделі: POCO F5 Pro і POCO F5.

Поко через допис у Твіттері поділився коротким тизером глобального запуску F5. Poco F5 надійде в продаж 9 травня в Індії о 17:30 за східним поясним часом. Ви зможете подивитися презентацію на YouTube, а також на офіційному сайті Poco India. Poco F5 Pro також буде запущений, але, найімовірніше, він буде зарезервований для світових ринків. З тизера видно, що смартфон буде оснащений потрійною камерою, яка, найімовірніше, буде знаходитися на скляній задній панелі і пластиковому корпусі.

Poco також підтвердила, що смартфон F5 буде оснащений чипсетом Snapdragon 7+ Gen 2, що робить його першим смартфоном в Індії, в якому цей чип знаходиться біля керма. У відповідь на опитування в Твіттері глава POCO India Хіманшу Тандон повідомив, що смартфон постачатиметься у варіантах 8 ГБ + 256 ГБ і 12 ГБ + 256 ГБ.

Подейкують, що в Індії POCO F5 коштуватиме від 28 000 до 29 000 рупій (це приблизно 350 доларів) за базову модель, згідно з інсайдером Йогешу Брару, який також поділився й іншими характеристиками телефону. Про них ми трохи пізніше ще поговоримо.

Даний тизер індійського ритейлера Flipkart також показує POCO F5 у білому кольорі, а дизайн загалом передбачає, що це ребрендинг Redmi Note 12 Turbo. Тим часом POCO F5 Pro може бути ребрендованою версією Redmi K60.

Виходячи з цього припущення, у нас є деяке уявлення про те, чого очікувати від майбутніх пристроїв. Pricebaba також повідомила про витік керівництва користувача POCO F5 Pro. Давайте подивимося, що ми знаємо про POCO F5 Pro і POCO F5 на даний момент.

Технічні характеристики POCO F5 Pro

  • Дисплей: за чутками, смартфон оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм FHD+ AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і селфі-камерою з отвором.
    Процесор: очікується, що POCO F5 Pro, який є моделлю флагманського рівня, буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 у поєднанні з оперативною пам’яттю об’ємом до 12 ГБ.
  • Акумулятор: смартфон може може може отримати батарею ємністю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.
  • Камера: POCO F5 Pro може мати 64-мегапіксельну основну камеру з OIS, 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив і 2-мегапіксельну макрокамеру. Для селфі в ньому може розміститися фронтальна камера на 16 Мп.
  • Можливості підключення: POCO F5 Pro постачатиметься зі слотом для нано-SIM, 5G і NFC. Він також матиме порт USB Type-C у нижній частині.
  • Програмне забезпечення: очікується, що і POCO F5 Pro, і POCO F5 працюватимуть під управлінням MIUI 14 на базі Android 13.

Характеристики POCO F5

  • Дисплей: як і варіант Pro, POCO F5 оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм FHD + AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Ми також можемо побачити датчик відбитків пальців на дисплеї POCO F5.
  • Камера: очікується, що POCO F5 буде оснащений тією ж потрійною камерою, що і POCO F5 Pro.
  • Батарея: ми можемо побачити меншу батарею ємністю 5000 мАг на POCO F5, але з тією ж підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.
Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: PocoXiaomi
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024