POCO F5 Pro – характеристики та дата виходу

У нас нарешті є офіційна дата запуску смартфона Poco F5. Компанія призначила глобальну презентацію на 9 травня. Poco F5 прийде на зміну торішньому Poco F4 5G.

А загалом у наступній серії смартфонів POCO будуть представлені дві моделі: POCO F5 Pro і POCO F5.

Поко через допис у Твіттері поділився коротким тизером глобального запуску F5. Poco F5 надійде в продаж 9 травня в Індії о 17:30 за східним поясним часом. Ви зможете подивитися презентацію на YouTube, а також на офіційному сайті Poco India. Poco F5 Pro також буде запущений, але, найімовірніше, він буде зарезервований для світових ринків. З тизера видно, що смартфон буде оснащений потрійною камерою, яка, найімовірніше, буде знаходитися на скляній задній панелі і пластиковому корпусі.

Poco також підтвердила, що смартфон F5 буде оснащений чипсетом Snapdragon 7+ Gen 2, що робить його першим смартфоном в Індії, в якому цей чип знаходиться біля керма. У відповідь на опитування в Твіттері глава POCO India Хіманшу Тандон повідомив, що смартфон постачатиметься у варіантах 8 ГБ + 256 ГБ і 12 ГБ + 256 ГБ.

Подейкують, що в Індії POCO F5 коштуватиме від 28 000 до 29 000 рупій (це приблизно 350 доларів) за базову модель, згідно з інсайдером Йогешу Брару, який також поділився й іншими характеристиками телефону. Про них ми трохи пізніше ще поговоримо.

Даний тизер індійського ритейлера Flipkart також показує POCO F5 у білому кольорі, а дизайн загалом передбачає, що це ребрендинг Redmi Note 12 Turbo. Тим часом POCO F5 Pro може бути ребрендованою версією Redmi K60.

Виходячи з цього припущення, у нас є деяке уявлення про те, чого очікувати від майбутніх пристроїв. Pricebaba також повідомила про витік керівництва користувача POCO F5 Pro. Давайте подивимося, що ми знаємо про POCO F5 Pro і POCO F5 на даний момент.

Технічні характеристики POCO F5 Pro

  • Дисплей: за чутками, смартфон оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм FHD+ AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і селфі-камерою з отвором.
    Процесор: очікується, що POCO F5 Pro, який є моделлю флагманського рівня, буде оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 у поєднанні з оперативною пам’яттю об’ємом до 12 ГБ.
  • Акумулятор: смартфон може може може отримати батарею ємністю 5160 мАг з підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.
  • Камера: POCO F5 Pro може мати 64-мегапіксельну основну камеру з OIS, 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив і 2-мегапіксельну макрокамеру. Для селфі в ньому може розміститися фронтальна камера на 16 Мп.
  • Можливості підключення: POCO F5 Pro постачатиметься зі слотом для нано-SIM, 5G і NFC. Він також матиме порт USB Type-C у нижній частині.
  • Програмне забезпечення: очікується, що і POCO F5 Pro, і POCO F5 працюватимуть під управлінням MIUI 14 на базі Android 13.

Характеристики POCO F5

  • Дисплей: як і варіант Pro, POCO F5 оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм FHD + AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Ми також можемо побачити датчик відбитків пальців на дисплеї POCO F5.
  • Камера: очікується, що POCO F5 буде оснащений тією ж потрійною камерою, що і POCO F5 Pro.
  • Батарея: ми можемо побачити меншу батарею ємністю 5000 мАг на POCO F5, але з тією ж підтримкою швидкої зарядки 67 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.