Смартфони

Топ-3 смартфони Xiaomi які найвигідніше купити на AliExpress

Share

AliExpress – чудове місце для тих, хто вважає за краще купувати китайські смартфони. З одного боку, часто девайси від надійних брендів там віддають за реально спокусливими цінами. З іншого боку, не всім підходять умови доставки – з моменту оформлення замовлення до отримання гаджета в пункті видачі навіть у 2023 році може пройти місяць. Тому деякі покупці воліють переплачувати місцевим магазинам.

Найкращий приклад – продукція Xiaomi, якої в асортименті теж достатньо. Тому ми зібрали три смартфони бренду, які на момент написання замітки можна забрати за найкращими цінами і з реактивною доставкою.

Xiaomi Poco M5s

Можливо, найоптимальніший бюджетник за 6 тисяч гривень. З переваг – яскравий OLED-дисплей з FullHD-роздільною здатністю і підтримкою DC Dimming, оптимальний процесор Helio G95, прийнятна квадрокамера на 64 + 8 + 2 + 2 Мп, корпус із захистом від бризок за стандартом IP53, місткий акумулятора на 5000 mAh з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт і NFC для безконтактних платежів. Є і не найбільш однозначні плюси на кшталт підтримки FM-радіо і наявності ІЧ-порту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що щодо недоліків? По-перше, точно не всіх влаштує, що не підтримується висока герцовка. По-друге, фотоможливості відповідають ціні – шикарних результатів від нічної зйомки не чекайте, та й додаткові об’єктиви по 2 Мп просто марні.

Ціна: від 5 000 грн.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Можна доплатити приблизно 3 тисячі гривень і отримати гаджет класом вище. Порівняно з M5s у “прошки” плавніший екран (він на 120 герц), трохи краще залізо (Helio G96), прокачано фотоможливості і покращено потужність зарядки – тепер показник становить 67 Вт. Плюс більше оперативної пам’яті в базовій конфігурації – 6 гігабайт, а не 4. Решта переваг теж збереглися.

Ціна: 8 000 грн.

Xiaomi 12 Lite

Відмінний вибір, якщо вам потрібен максимально зручний і комфортний у використанні субфлагман. 12 Lite повністю відповідає цьому запиту – важить жалюгідні за мірками 2023 року 173 грами, а товщина корпусу становить лише 7,3 мм.

Але і це не єдина кілер-фіча. Порадуємо, якщо вам з якоїсь причини не імпонують чипи від MediaTek – тут встановлено рішення від Qualcomm. Процесор Snapdragon 778G, звісно, вже далеко не найсвіжіший на ринку, але він дотепер гарний під час використання в смартфонах до 15 тисяч – усі завдання він більш-менш тягне.

Крім того, у 12 Lite в арсеналі камери на 108 + 8 + 2 + 2 Мп, OLED-дисплей на 120 герц, чудова фронталка на 32 мегапікселі і аккум на 4300 mAh, який заряджається до 50% всього за 15 хвилин. Просто чудовий варіант, що новий 13 Lite коштує в ритейлі шалених грошей.

Ціна: 11 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024

    Названі головні недоліки сучасних смартфонів, які багато хто вважає за переваги

    Сьогодні в смартфонах з'являються нові і нові функції. Але іноді вони можуть нашкодити. Екрани з…

    03.05.2024

    Apple дозволить альтернативні магазини програм для iPad

    30 квітня Євросоюз повідомив про свої плани прирівняти iPadOS (операційна система для iPad) та iOS,…

    03.05.2024

    Новий витік інформації про камери, чіпсет і акумулятор Sony Xperia 1 VI

    Очікується, що компанія Sony представить флагманський смартфон Xperia 1 VI на своєму заході 17 травня.…

    03.05.2024