Топ-3 смартфони Xiaomi які найвигідніше купити на AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AliExpress – чудове місце для тих, хто вважає за краще купувати китайські смартфони. З одного боку, часто девайси від надійних брендів там віддають за реально спокусливими цінами. З іншого боку, не всім підходять умови доставки – з моменту оформлення замовлення до отримання гаджета в пункті видачі навіть у 2023 році може пройти місяць. Тому деякі покупці воліють переплачувати місцевим магазинам.

Найкращий приклад – продукція Xiaomi, якої в асортименті теж достатньо. Тому ми зібрали три смартфони бренду, які на момент написання замітки можна забрати за найкращими цінами і з реактивною доставкою.

Xiaomi Poco M5s

Можливо, найоптимальніший бюджетник за 6 тисяч гривень. З переваг – яскравий OLED-дисплей з FullHD-роздільною здатністю і підтримкою DC Dimming, оптимальний процесор Helio G95, прийнятна квадрокамера на 64 + 8 + 2 + 2 Мп, корпус із захистом від бризок за стандартом IP53, місткий акумулятора на 5000 mAh з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт і NFC для безконтактних платежів. Є і не найбільш однозначні плюси на кшталт підтримки FM-радіо і наявності ІЧ-порту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що щодо недоліків? По-перше, точно не всіх влаштує, що не підтримується висока герцовка. По-друге, фотоможливості відповідають ціні – шикарних результатів від нічної зйомки не чекайте, та й додаткові об’єктиви по 2 Мп просто марні.

Ціна: від 5 000 грн.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Можна доплатити приблизно 3 тисячі гривень і отримати гаджет класом вище. Порівняно з M5s у “прошки” плавніший екран (він на 120 герц), трохи краще залізо (Helio G96), прокачано фотоможливості і покращено потужність зарядки – тепер показник становить 67 Вт. Плюс більше оперативної пам’яті в базовій конфігурації – 6 гігабайт, а не 4. Решта переваг теж збереглися.

Ціна: 8 000 грн.

Xiaomi 12 Lite

Відмінний вибір, якщо вам потрібен максимально зручний і комфортний у використанні субфлагман. 12 Lite повністю відповідає цьому запиту – важить жалюгідні за мірками 2023 року 173 грами, а товщина корпусу становить лише 7,3 мм.

Але і це не єдина кілер-фіча. Порадуємо, якщо вам з якоїсь причини не імпонують чипи від MediaTek – тут встановлено рішення від Qualcomm. Процесор Snapdragon 778G, звісно, вже далеко не найсвіжіший на ринку, але він дотепер гарний під час використання в смартфонах до 15 тисяч – усі завдання він більш-менш тягне.

Крім того, у 12 Lite в арсеналі камери на 108 + 8 + 2 + 2 Мп, OLED-дисплей на 120 герц, чудова фронталка на 32 мегапікселі і аккум на 4300 mAh, який заряджається до 50% всього за 15 хвилин. Просто чудовий варіант, що новий 13 Lite коштує в ритейлі шалених грошей.

Ціна: 11 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.