Смартфони

Топ-6 причин дочекатися iPhone 15 Ultra та не купувати iPhone 14 Pro Max

Share
З моменту релізу актуальної лінійки iPhone 14 минуло близько чотирьох місяців, але інсайдери розповідають про майбутню презентацію, яка пройде у вересні 2023 року. Зокрема, йдеться про майбутній флагманський iPhone 15 Ultra — найпросунутіший і найдорожчий смартфон Apple 2023 року.

У цьому тексті зібрані шість відмінностей майбутнього iPhone 15 Ultra від актуального iPhone 14 Pro Max, які можуть спонукати вас зачекати на новинку і не купувати поточне покоління.

  • Титановий корпус. Чутки про застосування титану при виготовленні iPhone ходять досить давно, але багато інсайдерів сходяться на думці, що ми побачимо титанові iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra у 2023 році. Цей матеріал забезпечує високу міцність, при цьому не обтяжуючи пристрій. Є ймовірність, що титановий iPhone буде продаватися тільки в одному кольорі, подібно до Apple Watch Ultra.
  • Wi-Fi 6EОскільки новий модуль зв’язку вже прийшов до iPad Pro, MacBook Pro та Mac mini, слід очікувати появи новітнього стандарту Wi-Fi у майбутній лінійці iPhone. Говорять, що Apple вбудує Wi-Fi 6E тільки в моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra, а базові версії залишаться з торішнім модулем.
  • Apple A17 Bionic. Схоже, що встановлювати різні чіпи у звичайну та Pro-версію нового iPhone стає для Apple «доброю» традицією. Тому варто очікувати, що iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримають торішній A16 Bionic, а найновіший SoC A17 стане привілеєм моделей iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra. До речі, деякі інсайди кажуть, що в 15 Ultra буде встановлений продуктивний чіп.
  • Сенсорні клавіші гучності. Практично всі імениті інсайдери та аналітики кажуть, що Apple замінить фізичні кнопки гучності на сенсорні з розпізнаванням сили натискання. Зрозуміло, нововведення спіткає лише 15 Pro та 15 Ultra, а можливо навіть стане ексклюзивом для iPhone 15 Ultra.
  • ПерископПро майбутній перископічний об’єктив в iPhone 15 Ultra відомо вже досить багато – від технічних специфікацій до постачальника лінз. Стверджується, що модель iPhone 15 Pro не отримає перископ, оскільки він просто не поміститься.
  • Thunderbolt. Разом із портом USB-С у моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra на смартфони Apple нарешті прийде високошвидкісна передача даних. Швидше за все, цю функцію не дадуть базовим “плям”, щоб простимулювати професіоналів в області фото-і відеозйомки купувати більш дорогий смартфон.

Окрім усього перерахованого вище, очікується, що лінійка iPhone 15 отримає абсолютно новий дизайн і Dynamic Island у випадку з базовими моделями. А чого ви чекаєте від iPhone 15 Ultra? 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024