Топ-6 причин дочекатися iPhone 15 Ultra та не купувати iPhone 14 Pro Max

З моменту релізу актуальної лінійки iPhone 14 минуло близько чотирьох місяців, але інсайдери розповідають про майбутню презентацію, яка пройде у вересні 2023 року. Зокрема, йдеться про майбутній флагманський iPhone 15 Ultra — найпросунутіший і найдорожчий смартфон Apple 2023 року.

У цьому тексті зібрані шість відмінностей майбутнього iPhone 15 Ultra від актуального iPhone 14 Pro Max, які можуть спонукати вас зачекати на новинку і не купувати поточне покоління.

  • Титановий корпус. Чутки про застосування титану при виготовленні iPhone ходять досить давно, але багато інсайдерів сходяться на думці, що ми побачимо титанові iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra у 2023 році. Цей матеріал забезпечує високу міцність, при цьому не обтяжуючи пристрій. Є ймовірність, що титановий iPhone буде продаватися тільки в одному кольорі, подібно до Apple Watch Ultra.
  • Wi-Fi 6EОскільки новий модуль зв’язку вже прийшов до iPad Pro, MacBook Pro та Mac mini, слід очікувати появи новітнього стандарту Wi-Fi у майбутній лінійці iPhone. Говорять, що Apple вбудує Wi-Fi 6E тільки в моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra, а базові версії залишаться з торішнім модулем.
  • Apple A17 Bionic. Схоже, що встановлювати різні чіпи у звичайну та Pro-версію нового iPhone стає для Apple «доброю» традицією. Тому варто очікувати, що iPhone 15 та iPhone 15 Plus отримають торішній A16 Bionic, а найновіший SoC A17 стане привілеєм моделей iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra. До речі, деякі інсайди кажуть, що в 15 Ultra буде встановлений продуктивний чіп.
  • Сенсорні клавіші гучності. Практично всі імениті інсайдери та аналітики кажуть, що Apple замінить фізичні кнопки гучності на сенсорні з розпізнаванням сили натискання. Зрозуміло, нововведення спіткає лише 15 Pro та 15 Ultra, а можливо навіть стане ексклюзивом для iPhone 15 Ultra.
  • ПерископПро майбутній перископічний об’єктив в iPhone 15 Ultra відомо вже досить багато – від технічних специфікацій до постачальника лінз. Стверджується, що модель iPhone 15 Pro не отримає перископ, оскільки він просто не поміститься.
  • Thunderbolt. Разом із портом USB-С у моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Ultra на смартфони Apple нарешті прийде високошвидкісна передача даних. Швидше за все, цю функцію не дадуть базовим “плям”, щоб простимулювати професіоналів в області фото-і відеозйомки купувати більш дорогий смартфон.

Окрім усього перерахованого вище, очікується, що лінійка iPhone 15 отримає абсолютно новий дизайн і Dynamic Island у випадку з базовими моделями. А чого ви чекаєте від iPhone 15 Ultra? 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.