Смартфони

OnePlus Nord 3 очікується у продажу в червні: перші подробиці

Share
Час читання: < 1 хв.

Очікувалося, що OnePlus Nord 3 з’явиться торік, а навколо телефон витало чимало чуток. Проте у другій половині 2022 року чутки про телефон кудись зникли. І ось майже через півроку з’явилася нова порція услухів про новинку від OnePlus під кодовою назвою Larry, яка швидше за все і є довгоочікуваним OnePlus Nord 3.

Згідно з інформацією MySmartPrice, OnePlus Nord 3 проходить налагоджувальні випробування в Індії. Останнім смартфоном у модельному ряду Nord був OnePlus Nord 2T 5G, випущений влітку 2022 року. Видання передбачає, що OnePlus Nord 3, який знаходиться на етапі тестування, також може бути запущений у червні чи липні цього року.

Технічні характеристики OnePlus Nord 3

У минулому витоку передбачалося, що OnePlus Nord 3 може отримати 6,7 дюймовий дисплей AMOLED FullHD+ (1080×2412 пікселів) з частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що телефрн буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 8100, 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та до 256 ГБ сховища UFS 3.1.

Ця новинка від OnePlus має отримати потрійну камеру з 50-мегапіксельним основним датчиком Sony IMX766 та об’єктивом з діафрагмою f/1,8. Компанію йому складуть 8-мегапіксельний “ширик” та 2-мегапіксельний макро модуль. Очікується, що телефон буде оснащений батареєю ємністю 4500 мАг за допомогою зарядки Super Flash Charging потужністю 150 Вт.

OnePlus Nord 3 може бути оснащений лінійним вібромотором для забезпечення тактильного зворотного зв’язку. Також передбачається наявність датчика відбитків пальців під дисплеєм. Швидше за все, цей смартфон заснований на базі Realme GT Neo 3, який також пропонує підтримку швидкої зарядки потужністю 150 Вт.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OnePlus
  • Останні записи

    Google почала боротьбу з піратськими програмами

    Google ввела новий механізм для блокування піратських програм, надавши розробникам інструменти для перевірки автентичності встановлених…

    02.10.2024

    З 1 жовтня “Нова пошта” підвищила тарифи на доставку

    З 1 жовтня «Нова пошта» запровадила нові тарифи на доставку документів, посилок та вантажів, одночасно…

    01.10.2024

    Telegram перестав працювати в Україні: подробиці збою

    Користувачі Telegram по всьому світу, включно з Україною, ввечері 1 жовтня зіткнулися з масовим збоєм…

    01.10.2024

    Функції Galaxy AI від Samsung стануть платними з 2025 року

    Samsung має намір запровадити платну передплату на деякі функції своєї ШІ-системи Galaxy AI з 2025…

    01.10.2024

    Android почав блокувати програми, завантажені зі сторонніх ресурсів

    На початку вересня стало відомо про новий спосіб Google боротьби з піратством. Розробникам надали інструментарій,…

    01.10.2024

    Телефон для літніх людей повинен мати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

    Вибір смартфона для людини похилого віку — завдання, що вимагає особливої ​​уваги. Наш експерт Митник…

    01.10.2024