OnePlus Nord 3 очікується у продажу в червні: перші подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікувалося, що OnePlus Nord 3 з’явиться торік, а навколо телефон витало чимало чуток. Проте у другій половині 2022 року чутки про телефон кудись зникли. І ось майже через півроку з’явилася нова порція услухів про новинку від OnePlus під кодовою назвою Larry, яка швидше за все і є довгоочікуваним OnePlus Nord 3.

Згідно з інформацією MySmartPrice, OnePlus Nord 3 проходить налагоджувальні випробування в Індії. Останнім смартфоном у модельному ряду Nord був OnePlus Nord 2T 5G, випущений влітку 2022 року. Видання передбачає, що OnePlus Nord 3, який знаходиться на етапі тестування, також може бути запущений у червні чи липні цього року.

Технічні характеристики OnePlus Nord 3

У минулому витоку передбачалося, що OnePlus Nord 3 може отримати 6,7 дюймовий дисплей AMOLED FullHD+ (1080×2412 пікселів) з частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що телефрн буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 8100, 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та до 256 ГБ сховища UFS 3.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця новинка від OnePlus має отримати потрійну камеру з 50-мегапіксельним основним датчиком Sony IMX766 та об’єктивом з діафрагмою f/1,8. Компанію йому складуть 8-мегапіксельний “ширик” та 2-мегапіксельний макро модуль. Очікується, що телефон буде оснащений батареєю ємністю 4500 мАг за допомогою зарядки Super Flash Charging потужністю 150 Вт.

OnePlus Nord 3 може бути оснащений лінійним вібромотором для забезпечення тактильного зворотного зв’язку. Також передбачається наявність датчика відбитків пальців під дисплеєм. Швидше за все, цей смартфон заснований на базі Realme GT Neo 3, який також пропонує підтримку швидкої зарядки потужністю 150 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.