Топ-3 найкращі смартфони Samsung середнього класу в 2022 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung – відомий виробник, що випускає якісні телефони в різних цінових категоріях. Середній ціновий сегмент не став винятком і лише протягом 2022 року бренд випустив чимало мобільних пристроїв у цій категорії. Нижче описані найцікавіші з них.

Реклама

Samsung Galaxy A23 5G

Апарат був представлений громадськості у вересні 2022 року. Модель отримала довгастий корпус із великим екраном, на якому помітний краплеподібний виріз та нижня рамка середньої товщини.

Кришка корпусу може бути забарвлена ​​в кілька кольорів:

  1. Персиковий
  2. Синій
  3. Білий
  4. Чорний

Пристрій оснастили екраном на 6.6 дюйми, що виконаний за технологією PLS TFT. Висока роздільна здатність дисплея – Full HD+. Матриця може оновлюватися з частотою до 120 Гц, що забезпечує вкрай високу плавність роботи дисплея.

Варіантів з об’ємом ОЗП є кілька: на 4, 6 і 8 гігабайт. Вбудоване сховище може йти ємністю або на 64 або на 128 гігабайт. Картки пам’яті підтримуються телефоном. У ролі чіпсету був інтегрований процесор Qualcomm Snapdragon 695 на 2.2 ГГц.

Samsung Galaxy A73 5G

Апарат з’явився на полицях магазинів у квітні цього року і одразу став одним із найбільш купованих у рамках своєї категорії. Телефон має екран на 6.7 дюйма, матриця якого була виготовлена ​​за технологією Super AMOLED, що вважається однією з найпрестижніших.

Оновлюватись екран може на частоті до 120 Гц. Дисплей телефону захищений склом Gorilla Glass п’ятого покоління. У цьому смартфоні вже інтегрований потужніший чіпсет, ніж у вищеописаному, а саме Qualcomm Snapdragon 778G. Він може розвивати частоту трохи більше 2.4 ГГц.

Samsung Galaxy M53

Стильний та якісний смартфон, що також був випущений навесні 2022 року. Модель має великий Super AMOLED екран розміром 6.7 дюймів по діагоналі, що оновлюється з частотою до 120 Гц.

Об’єм ОЗУ смартфона може досягати 6 або 8 гігабайт, а ємність накопичувача з постійною пам’яттю – 128 або 256 ГБ. Також у користувачів є можливість розширити накопичувач за допомогою карти пам’яті ємністю до 1 терабайта.

Усередині смартфона знаходиться китайський чіп MediaTek Dimensity 900, який працює з максимальною частотою до 2400 МГц. Як відеопроцесор був використаний графічний прискорювач марки Mali-G68 MC4, що працює на частоті 900 МГц. Акумулятор телефону має класичну на сьогоднішній день ємність – 5000мАч. У комплекті постачається зарядний пристрій на 25Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ