Схожий з iPhone Xiaomi 13 отримає відразу кілька відтінків кольорів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi незабаром презентує нову лінійку смартфонів з індексом 13. Модель нагадує iPhone і отримає десять різних відтінків кольорів.

Оприлюднені на просторах світової мережі зображення показали, в яких кольорах Xiaomi 13 з’явиться на ринку технологій. Якщо дивитися на нові гаджети технологічного гіганта з Піднебесної збоку, але виникає відчуття їхньої схожості з iPhone.

Знімками в Інтернеті раніше поділився відомий інсайдер Ice Universe. “Не так”, – написав він у соціальних мережах, не пояснивши численним користувачам, що він конкретно хотів сказати своїм висловом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що блогер намагався заявити таке: така кольорова гама відсутня навіть у вищезгаданих смартфонів американської корпорації Apple. Передбачається, що апарат оснащується задньою панеллю із наявністю шкіри штучного походження. Про технічну начинку Xiaomi 13 і 13 Pro поки нічого невідомо, але раніше той же інсайдер оприлюднив скріншот із підсумками проведеного тесту девайсу.

Судячи з цієї інформації, новинка отримає 6,2-дюймовий дисплей AMOLED, зарядку на 120 Вт, камеру на 50 Мп, 12 Гб оперативної пам’яті та процесор Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.