Більшість користувачів iOS 16 повідомляють про проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У iOS 16 було багато помилок, при цьому Apple вже випустила два поновлення, які виправили частину з них. Однак поширені повідомлення про швидке розряджання акумулятора продовжують з’являтися на різних форумах.

Ресурс 9to5Mac опублікував результати опитування про час автономної роботи iOS 16. В опитуванні взяли участь 14 000 осіб, з яких 63% респондентів повідомили, що час автономної роботи в iOS 16 став помітно гіршим.

Ось відгуки деяких користувачів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Час автономної роботи мого iPhone 12 буквально скоротився вдвічі після того, як я встановив iOS16. Я повністю заряджаю двічі на день, що зовсім непродуктивно. Apple напевно повинна щось із цим зробити.
  • Як і у багатьох інших, батарея в моєму iPhone 13 Pro раптово почала танути на очах. До оновлення батареї вистачало на цілий день (6:30-22:00) і в мене все ще залишалося близько 20%. А тепер мені доводиться заряджати батарею в середині дня, при цьому я використовую смартфон як і раніше.
  • Раніше батарея мого iPhone 12 Pro трималася весь день безвідмовно. Зазвичай до сну залишалося понад 10%. За моїми оцінками використання батареї збільшилося приблизно на 30%. Навіть нова батарея не дасть мені цілий день використання. Тут справді є проблема, яку Apple потрібно виправити.
  • Акумулятор iPhone 13 Pro Max розряджається як божевільний. Час роботи впав з 11-12 години до всього 7 годин. Він дуже швидко розряджається, коли я використовую Facetime. Я знаю, що потрібно кілька днів, щоб телефон знову став нормальним, але вже пройшов майже тиждень. Я подумую повернутися до 15.7.

Користувачі iOS 15.5, які ще не оновилися до iOS 16, можуть інсталювати iOS 15.7, що містить оновлення безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.