Огляд Meizu M6s – вражаючий бюджетник з топовою начинкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюджетний Meizu M6s за 5,999 гривень, пропонує “приголомшливу” начинку. Давайте розберемось, чи справді китайцям вдалося створити новий бестселер?

Китайський виробник Meizu з’явився на ринку нашої країни нещодавно, але вже зараз можна сказати про те, що його чекає успіх в майбутньому. Вся справа в тому, що дана компанія постійно випускає смартфони, зовнішній вигляд яких і продуктивність змушує на них звернути увагу. Яскравий приклад – це Meizu M6s, який вже зараз є у продажі. Варто в деталях розглянути дану новинку тим, хто планує обзавестися в найближчому майбутньому сучасним смартфоном.

Особливості Meizu M6s, на які варто загострити увагу в першу чергу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний смартфон випускається в двох версіях щодо пам’яті – 32 і 64 гб. Незважаючи на це, має слот розширення MicroSD, що дозволяє збільшити сховище до 128 Гб. Корпуси Meizu M6s представлені в сріблястому, золотистому, синьому і чорному відтінках (такий як нам попав у руки). На відміну від безлічі подібних гаджетів з даного цінового діапазону, в цій моделі встановлено 3 Гб оперативної пам’яті. Це можна назвати одним з переваг пристрою.

Дизайн і матеріали

Смартфон зроблений з міцних і приємних на дотик матеріалів. Meizu M6s зручно сидить в руці і не норовить вискочити. У виготовленні корпусу, а також інших елементів гаджета використовується пластик, метал, а також алюміній. Дизайн у смартфона класичний. Не варто навіть намагатися знайти що-небудь незвичайне в оформленні. Аналогічним дизайном володіє ще не один десяток мобільних гаджетів самих різних виробників. Управління сенсорне, за винятком декількох функціональних клавіш.

Великий і яскравий екран

Meizu M6s володіє діагоналлю екрану більше середнього. У людини, що стала його власником – 5,7 дюймів. З таким дисплеєм не те що комфортно поточну інформацію переглядати, але і фільми, а також сторінки сайтів. Екран ємнісного типу, що має палітру в 16 млн. відтінків.

Використовувана операційна система

Абсолютно всі виробники мобільної техніки з Піднебесної встановлюють на свою продукцію ОС Android. Компанія Meizu в тому числі. На даній моделі встановлена платформа Android 7.0.з фірмовою оболонкою від Meizu Flyme 6 їй притаманна простота, інтуїтивність і презентабельне оформлення іконок.

“Начинка” гаджета

Про операційну систему і постійну пам’ять було сказано вище. Тепер варто сказати про процесор з 6 ядрами з тактовою частотою в 2 Ггц. Саме цьому пристрій багато в чому зобов’язаний своєю продуктивністю. Додатково Meizu M6s отримав графічний чіпсет. 3000 мАг – це показник ємності батареї. Цього може вистачити на 2 дні користування. Варто відзначити, що акумулятор у даного смартфона незнімний.

Фото зроблені з Meizu M6s (які виглядають дуже гідно)

3
10
11
P80220-130632
P80220-124912
P80220-022604
P80220-004117
P80219-222558
P80219-222550
previous arrow
next arrow

Також ми перевірили смартфон у популярному додатку “Benchmark”. І, варто відзначити, що у в смартфоні встановлено 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої, що дозволяє швидко відкривати різні програми, не гірше ніж на топових смартфонах. Для рядових користувачів цього цілком достатньо, але для любителів мобільних ігор є одна неприємність – відеоприскорювач Mali G71.

Камера та інші опції

Укомплектований гаджет двома камерами. Для відеодзвінків і Селфі встановлений об’єктив з роздільною здатністю в 5 Мп. Основний об’єктив має роздільну здатність в 16 Мп. Також є автофокус і спалах. Що дозволяє робити досить якісні фото при хорошому освітлені, і що дуже тішить є багато цікавих режимів, панорама, HDR, режим уповільненої зйомки. Інші опції Meizu M6s такі:

– сканер відбитка пальця;

– два роз’єми для сім-карт;

– навігаційні системи GPS і ГЛОНАСС.

Підсумовуючи все вищесказане, слід сказати, що купити Meizu M6s буде доцільно. Його новий власник не стане шкодувати про витрачені гроші. Адже смартфон цілком виправдовує свою ціну за такі характеристики. Також хотілось би відзначити кнопку розблокування, яка знаходиться з правого боку смартфона, реагує просто “блискавично” без жодних затримок.

Підсумок

З першого погляду модель нічим не виділяється серед інших сучасних моделей. Однак, в цьому флагмані є деякі цікаві особливості. Наприклад, сканер відбитка пальця розташовується збоку. Також треба звикати і до нового інтерфейсу. Кнопка Mtouch тепер теж трохи відрізняється. Вона віртуальна, все зроблено, слідуючи за iphone, свайпи знизу. Фанати meizu, напевно, швидко звикнуть до цієї моделі, ну а іншим, доведеться звикати трохи довше. Інших якихось особливо видатних фішок тут немає.

Нашій редакції Meizu M6s припала до душі, батарея, яка з 0 до 100% зарядилась менш ніж за 1,5 години, що в теперішньому суспільстві досить важливо. Якщо Ви шукаєте надійний смартфон зверніть увагу на Meizu M6s.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.