У мережі з’явилися характеристики нового планшета Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Lenovo офіційно підтвердила деякі характеристики майбутнього планшета Xiaoxin Pad Pro 12.7, запуск якого очікується наприкінці цього місяця, повідомляє Gizmochina.

Реклама

Планшет буде оснащений процесором Dimensity 8300, який працює в парі з оперативною пам’яттю LPDDR5x та накопичувачем UFS 4.0 об’ємом 256 ГБ. Цей чіпсет включає 4 ядра Arm Cortex-A715, 4 ядра Arm Cortex-A510 та графічний процесор Arm Mali-G615 MC6. У тесті Geekbench пристрій набирає близько 1400 балів у одноядерному та 4200 балів у багатоядерному режимах.

Планшет буде мати акумулятор ємністю 10200 мАг із підтримкою швидкої зарядки Super Flash потужністю 45 Вт, що забезпечить час автономної роботи в режимі очікування до 79,6 днів. Пристрій вже пройшов китайську сертифікацію 3С.

Реклама

Згідно з попереднім тизером, планшет оснащений 12,7-дюймовим дисплеєм з високою роздільною здатністю 2,9K.

Пристрій поставляється з попередньо встановленим інтерфейсом користувача ZUI 16 від Lenovo, який пропонує різні функції для підвищення продуктивності, включаючи підтримку крос-екранної клавіатури та миші для безперебійної багатозадачності між планшетом та іншими пристроями.

Планшет також оснащений звуковою системою з чотирма динаміками JBL з підтримкою Dolby Atmos. Для зручності користувачів планшет дозволяє легко прикріпити стілус на задній панелі завдяки вбудованим магнітам.

Задня частина пристрою оснащена однією камерою та модулем спалаху, розташованими у прямокутному острівці.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ