Названо 7 найкращих смартфонів realme за березень 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це найкращі смартфони realme і вони ідеально підійдуть тим, хто шукає чудовий смартфон середнього чи бюджетного класу. Пристрої цієї компанії зазвичай пропонують безліч корисного функціоналу, не вимагаючи великих витрат.

Компанія realme є перспективним гравцем у світі смартфонів з моменту випуску свого першого смартфона в 2018 році. Незабаром після цього вона вийшла на європейський ринок і швидко зарекомендувала себе як одна з найцікавіших технологічних компаній.

Компанія має кілька лінійок смартфонів, провідною з яких є лінійка realme GT , яка стартувала в 2021 році. Останньою новинкою в цій лінійці є смартфон realme GT 2 , показаний на виставці MWC 2022 . Приблизно в цей же час компанія випустила realme 9 Pro .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І незважаючи на те, що асортимент realme не такий великий, як у Xiaomi , компанія все ж таки здатна запропонувати безліч цікавих варіантів для найдосвідченіших користувачів.

Найкращі смартфони Realme березень 2022

1. realme GT

Realme GT легко заслуговує на своє місце як кращий смартфон компанії. Крім того, він є одним із найяскравіших пристроїв 2021 року, оскільки саме цим смартфоном Realme ознаменувала відкриття своєї новітньої лінійки смартфонів – GT .

Realme GT оснащений топовим процесором Snapdragon 888 , надшвидкою провідною зарядкою потужністю 65 Вт, характерною задньою панеллю з обробкою зі штучної шкіри, розділеною чорною смугою та компактним корпусом.

Але основним плюсом є невисока вартість Realme GT, оскільки він позиціонується компанією як пристрій середнього бюджетного діапазону.

Цей плюс з лишком компенсує невеликі недоліки смартфона, в тому числі його схильність до нагрівання і той факт, що в ньому встановлено кілька непотрібних додатків.

2. realme 9 Pro Plus

Це бюджетний смартфон, але містить деякі дивовижні функції. Зокрема, Realme 9 Pro Plus має дві унікальні особливості.

Смартфон має монітор серцевого ритму, вбудований у сканер відбитків пальців, а його задня панель здатна змінювати колір на сонці та виглядає дуже привабливо.

Решта ж Realme 9 Pro Plus пропонує добротну для свого цінового діапазону продуктивність, а також камеру, яка особливо добре працює в умовах низького освітлення.

Його основний 50-мегапіксельний об’єктив, 8-мегапіксельний надширококутний об’єктив і 2-мегапіксельний об’єктив для макрозйомки добре справляються зі створенням яскравих знімків, що запам’ятовуються.

3. realme 8 Pro

Якщо ви шукаєте відмінний недорогий смартфон на Android , Realme 8 Pro – відмінний варіант – це топовий пристрій входить до нумерованої серії 2021 року, яка представлена ​​найдоступнішими смартфонами Realme .

Цей смартфон від Realme недорога та приємна альтернатива великим смартфонам, якими часто переповнений цей сегмент ринку. Крім того, він оснащений основною камерою з надвисокою роздільною здатністю, вражаючою швидкою зарядкою та зручною задньою панеллю з текстурованого пластику.

Він не є ідеальним для завдань, що вимагають наявність великого дисплея з високою частотою оновлення, підтримки мереж 5G або топової продуктивності, але якщо вам просто потрібен корисний бюджетний смартфон, Realme 8 Pro – це відмінний варіант.

4. realme GT Master Edition

Другий смартфон в лінійці GT – Realme GT Master Edition – має деякі характеристики оригінального GT , але в урізаному форматі і в результаті доступний за нижчою ціною.

Realme GT ME оснащений більш слабким процесором, батареєю меншої ємності та має менш привабливий дизайн, ніж його побратим, але і коштує він значно дешевше.

Так що це хороший варіант, якщо вам подобається зовнішній вигляд стандартного Realme GT , але вам не потрібен весь той функціонал, яким його напхали розробники.

5. realme 8 5G

Якщо ви шукаєте надбюджетний смартфон з підтримкою 5G, Realme 8 5G – один з найкращих варіантів у цьому відношенні, оскільки він дозволяє вам отримати можливість використовувати мережі новітнього покоління за нижчою ціною, ніж більшість інших подібних пристроїв.

У багатьох аспектах це звичайний бюджетний Android -смартфон зі стандартним дизайном, непоганим процесором, середньою камерою та великим, але гарним дисплеєм.

Саме поєднання ціни та підтримки мереж 5G робить цей смартфон дійсно цікавим і якщо ви хочете отримати надшвидкісний інтернет без великих витрат, обов’язково зверніть свою увагу на Realme 8 5G .

6. realme 8

Незважаючи на те, що Realme 8 не має у своїй назві будь-яких приставок, ця стандартна модель технічно не найслабша – насправді це потужніший смартфон, ніж модель з приставкою ” 5G “.

Це гідний бюджетний Android -смартфон, який добре підійде тим, кому важливо мати надійний пристрій з якісним дисплеєм та непоганою продуктивністю за невисокою ціною.

За дизайном Realme 8 практично не відрізняється від попередньої моделі, проте якщо вам необхідна підтримка мереж 5G або вищі технічні характеристики, краще придивитися до інших смартфонів від Realme, але і цей варіант буде дуже привабливим за свою ціну.

7. realme X3 SuperZoom

На зміну смартфонам серії Realme X прийшла лінійка GT, тому вони більше не випускаються, а одним із останніх смартфонів серії X був X3 SuperZoom .

Це досить висококласний смартфон з процесором, який був по-справжньому на висоті в момент появи X3, а його система камер із шести об’єктивів і ємний акумулятор з тривалим часом автономної роботи можуть справити враження і донині.

Це не ідеальний смартфон – про що говорить його місце в цьому списку найкращих смартфонів Realme . І основні претензії користувачів стосуються насамперед нудного дизайну пристрою, яскравості екрану, і що велика кількість камер не впливає на якість самих знімків.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.