Geekbench розкрив характеристики флагманського ZTE Nubia Z40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE найближчим часом представить флагманський смартфон Nubia Z40, характеристики якого засвітилися в базі популярного бенчмарку Geekbench. Гаджет отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті та буде відрізнятися високою продуктивністю.

Під час випробувань на платформі Geekbench смартфон набрав 1228 та 3379 балів у одноядерному та багатоядерному випробуваннях відповідно. У специфікаціях до пристрою з модельним номером NX701J зазначено, що він працює на базі восьмиядерного процесора з кодовим ім’ям taro, архітектура якого представлена ​​конфігурацією з 1+3+4 ядер. Ця інформація побічно підтверджує використання виробником флагманської мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Раніше ZTE підтвердила використання цього чіпа на офіційних тизерах, які були представлені ще в січні.

Також у переліку специфікацій зазначено, що смартфон отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті та Android 12. Під час анонсу ZTE зробила акцент на основній камері Pro-модифікації пристрою, яка матиме фокусну відстань 35 мм. Очікується, що старша версія смартфона позиціонуватиметься як флагман із просунутими фотографічними можливостями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації серії ZTE Nubia Z40 поки що не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.