Один із найкращих в історії камерофонів Xiaomi Mi 11 Ultra подешевшав майже на $200

Як повідомляють джерела, бажаючі придбати минулорічний флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra тепер можуть зробити, витративши помітно менше. Відомий онлайновий магазин JD.com пропонує Xiaomi Mi 11 Ultra, який оснащений 8 ГБ оперативною та 256 ГБ флеш-пам’яті, за ціною 785 доларів у Китаї. Стартова ціна складала 950 доларів.

Нагадаємо, це повноцінний флагман, оснащений 50-мегапіксельним датчиком зображення ISOCELL GN2 оптичного формату 1/1,12 дюйма, який був розроблений спільно Xiaomi та Samsung. Навіть в умовах слабкого освітлення смартфон дозволяє робити чудові знімки. Пристрій набрав 143 бали у DxOMark і лідирував у відповідному рейтингу. Тепер він поступається лише одним балом Huawei P50 Pro.

Xiaomi Mi 11 Ultra отримав 6,81-дюймовий 2K-екран з вигнутими краями, флагманську однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 888, акумуляторну батарею ємністю 5000 мА•год і підтримує дротову і бездротову зарядку потужністю 67 Вт.

Ще однією особливістю смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra є додатковий інформаційний екран на задній панелі, який можна використовувати як видошукач для селфі, а також відеодзвінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.