Смартфони Xiaomi подорожчають через вартість компонентів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Голова ради директорів Xiaomi Лей Цзюнь оголосив підвищення цін на флагманські моделі смартфонів. У 2024 році вартість компонентів для телефонів значно зросла, а компанія вклала значні кошти у дослідження та розробки.

Реклама

Як повідомляє видання GizmoChina, Лей Цзюнь, голова ради директорів корпорації Xiaomi, оголосив про підвищення цін на флагманські смартфони.

Що ще відомо

Лей Цзюнь зазначив, що флагманські смартфони Xiaomi більше не будуть доступні за ціною, нижчою за 3999 юанів (близько 25 тисяч гривень). Останнім смартфоном із дисконтом був Xiaomi 14, а Xiaomi 15, який вийде до кінця 2024 року, коштуватиме дорожче.

Президент Xiaomi Лу Вейбінг підтримав заяву Лея Цзюня, зазначивши, що компанія інвестувала у придбання передових процесорів та модулів оперативної пам’яті. Він навів флагман Vivo X200, який подорожчав на 300 юанів через використання чіпа Dimensity 9400.

Лу Вейбінг запитав передплатників, який рівень підвищення ціни можна очікувати на Xiaomi 15, оснащеного процесором Snapdragon 8 Extreme. Журналісти GizmoChina припускають, що стартова ціна смартфонів Xiaomi може збільшитися на 300 юанів, що призведе до ціни Xiaomi 15 в 4299 юанів (близько 27 тисяч гривень).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ