Google Pixel 9a використовуватиме більш компактний 48-Мп сенсор основної камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Google Pixel 9a вперше з’явився на високоякісних рендерах у вересні, але досі про його характеристики розкрито дуже мало. Відомо лише, що діагональ екрану складе близько 6,1 дюйма, корпус буде дещо більшим, а пристрій буде доступний у чотирьох відтінках. Також передбачається, що в ньому буде встановлений процесор Google Tensor G4, аналогічний до того, що використовується в Pixel 9. Очікується, що офіційний реліз відбудеться не раніше весни 2025 року.

Реклама

Що ще відомо про Google Pixel 9a

За інформацією, отриманою Android Headlines від інформаторів, Google вирішили замінити основну камеру на 48 МП, скориставшись тим же сенсором, що і у камери в Google Pixel 9 Pro Fold. Ця зміна не тільки знизить роздільну здатність, але і зменшить розмір датчика – якщо у Pixel 8a він становив 1/1,73 дюйма, то у Pixel 9 Pro Fold він дорівнює 1/2 дюйма, що створює значну різницю в порівнянні з датчиком 1/1 ,31 дюйми стандартного Pixel 9.

Згідно з чутками, 13-мегапіксельна f/2.2 ультраширока камера залишиться такою ж, як у Pixel 8a, як і 13-мегапіксельна f/2.2 фронтальна камера. Якщо це підтвердиться, то цінова різниця між Pixel 9a і звичайним Pixel 9 може бути виправдана для любителів фотографії, оскільки Pixel 9 має більший сенсор основної камери.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ