Смартфони

iPhone 13 Pro і 13 Pro Max рекордно впали в ціні

Share

Наприкінці вересня 2021 року у продаж по всій земній кулі, у тому числі в Україні та в інших країнах СНГ, надійшли флагманські смартфони Apple, придбати собі які легко і просто можуть усі охочі. Новинки отримали вкрай просунуте технічне оснащення і цілу безліч різних інших особливостей, що вкрай позитивно позначилися на їхній привабливості для всіх покупців. Телефони пропонують шикарний зовнішній вигляд, величезну продуктивність, преміальні матеріали виготовлення, одну з найкращих у світі фотокамер, а також приголомшливу і вкрай захищену операційну систему iOS 15, яка встановлена ​​на ці мобільні пристрої прямо «з коробки».

Базові модифікації цих телефонів можуть похвалитися флеш-пам’яттю обсягом 128 ГБ, тобто «яблучна» корпорація не стала затискати обсяг накопичувача, запропонувавши покупцям своїх смартфонів дійсно вдалий обсяг пам’яті, оскільки її виявиться досить переважній більшості користувачів. І ось, на радість безлічі людей, тепер абсолютно кожен може купити собі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max на набагато вигідніших умовах, ніж на старті продажів у вересні. Пов’язано це з тим, що дані мобільні пристрої відчутно впали в ціні, ставши на цілий порядок дешевшим і доступнішим для всіх покупців, які взагалі тільки захочуть отримати дані телефони в свої руки.

Офіційна рекомендована ціна на iPhone 13 Pro в Україні встановлена ​​на рівні 40 000 гривень, тоді як за модель 13 Pro Max з більшим екраном просять вже цілих 45 000 гривень. Гроші це дуже великі, проте тепер купувати дані мобільних пристроїв можна на цілий порядок дешевше і вигідніше, ніж раніше. Так, ці мобільні пристрої дуже впали у ціні. За рахунок цього тепер абсолютно кожна людина може придбати ці телефони, виклавши за такі вже набагато меншу суму. Так, стандартний «айфон» продають за 35 000 гривень, яке збільшену у розмірах версію можна придбати за 38 000 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер, за рахунок цього, будь-хто може отримати їх у свої руки, зробивши це максимально легко і просто. За такою низькою ціною новітні «айфони» продають десятки магазинів в Україні, які через сильну конкуренцію один з одним вимушені були зроблені гаджети «яблучної» корпорації дешевшими більш ніж на 15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024