iPhone 13 Pro і 13 Pro Max рекордно впали в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці вересня 2021 року у продаж по всій земній кулі, у тому числі в Україні та в інших країнах СНГ, надійшли флагманські смартфони Apple, придбати собі які легко і просто можуть усі охочі. Новинки отримали вкрай просунуте технічне оснащення і цілу безліч різних інших особливостей, що вкрай позитивно позначилися на їхній привабливості для всіх покупців. Телефони пропонують шикарний зовнішній вигляд, величезну продуктивність, преміальні матеріали виготовлення, одну з найкращих у світі фотокамер, а також приголомшливу і вкрай захищену операційну систему iOS 15, яка встановлена ​​на ці мобільні пристрої прямо «з коробки».

Базові модифікації цих телефонів можуть похвалитися флеш-пам’яттю обсягом 128 ГБ, тобто «яблучна» корпорація не стала затискати обсяг накопичувача, запропонувавши покупцям своїх смартфонів дійсно вдалий обсяг пам’яті, оскільки її виявиться досить переважній більшості користувачів. І ось, на радість безлічі людей, тепер абсолютно кожен може купити собі iPhone 13 Pro і 13 Pro Max на набагато вигідніших умовах, ніж на старті продажів у вересні. Пов’язано це з тим, що дані мобільні пристрої відчутно впали в ціні, ставши на цілий порядок дешевшим і доступнішим для всіх покупців, які взагалі тільки захочуть отримати дані телефони в свої руки.

Офіційна рекомендована ціна на iPhone 13 Pro в Україні встановлена ​​на рівні 40 000 гривень, тоді як за модель 13 Pro Max з більшим екраном просять вже цілих 45 000 гривень. Гроші це дуже великі, проте тепер купувати дані мобільних пристроїв можна на цілий порядок дешевше і вигідніше, ніж раніше. Так, ці мобільні пристрої дуже впали у ціні. За рахунок цього тепер абсолютно кожна людина може придбати ці телефони, виклавши за такі вже набагато меншу суму. Так, стандартний «айфон» продають за 35 000 гривень, яке збільшену у розмірах версію можна придбати за 38 000 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер, за рахунок цього, будь-хто може отримати їх у свої руки, зробивши це максимально легко і просто. За такою низькою ціною новітні «айфони» продають десятки магазинів в Україні, які через сильну конкуренцію один з одним вимушені були зроблені гаджети «яблучної» корпорації дешевшими більш ніж на 15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.