Android-смартфон Samsung Galaxy C10 протестований в AnTuTu

Чутки про те, що компанія Samsung готує до виходу Galaxy C10, який повинен був стати її першим смартфоном з подвійною основною камерою, ходять вже давно. Очікувалося, що Samsung анонсує його в третьому кварталі 2017 року, але в підсумку новинка досі не представлена. Втім, її анонс вже не за горами. Про це говорять автори видання GizmoChina , які виявили Samsung Galaxy C10 в базі даних бенчмарка AnTuTu.

Смартфон Samsung Galaxy C10 з модельним номером SM-C9150 протестований в AnTuTu. У бенчмарку зазначено, що смартфон базується на мобільному чіпі Qualcomm Snapdragon 660 з графікою Adreno 512. Обсяг його оперативної пам’яті становить 6 ГБ, а ємність вбудованого накопичувача – 64 ГБ. Також смартфон має дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, розмір якого не уточнюється. Працює він під управлінням мобільної операційної системи Android 7.1.1 Nougat.

З чуток, вартість Samsung Galaxy C10 складе 3499 юанів. Він буде доступний в трьох кольорах: чорного, золотого і рожевого золота. Інформацією про точні терміни виходу новинки ми поки не володіємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.