Названо найбільш непотрібний флагман Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Xiaomi стільки смартфонів, що в них неможливо не заплутатися. Тому найбільш збалансовані моделі стають бестселерами, а решта залишаються нікому не потрібними. Один з таких пристроїв – флагманський Xiaomi Mi 11i .

Девайс був представлений ще в березні, але відразу ж загубився у величезному модельному ряду компанії. Напевно, це на краще – до апарата не варто придивлятися. Але чому?

Причина в тому, що це той же Poco F3 , але з двома відмінностями. У обох гаджетів при собі 6,67-дюймові OLED-панелі з підтримкою 120 Гц, 20-мегапіксельні фронталки, стереодинаміки, вологозахист IP53 і акумулятором на 4520 mAh з підтримкою швидкої 33-ватної зарядки. Та й зовні смарти дуже схожі.

Перша відмінність девайсів – процесор. У PocoPhone встановлений популярний Snapdragon 870, а в «одинадцятому» – більш потужний «Snap» 888. Але плюс це? Продуктивності 870-го з головою вистачить будь-якому користувачеві (навіть найвибагливішим геймерам), і він гріється не так сильно, як 888-ий. Тому в прокачати проце немає ніякого сенсу.

Друга відмінність – фотоможливості. У «поко» в арсеналі слабеньке тріо камер на 48 + 8 + 5 Мп – такий же основний модуль використовується в бюджетному Redmi Note 10 . У Mi 11i головний сенсор кращий – це об’єктив на 108 Мп, але додаткові модулі точно такі ж. Виробник навіть затиснув оптостаб – соромно для смартфона, що претендує на звання камерофона.

Можна зробити висновок, що «одинадцятий» – апгрейднутая версія «покофона», але пропонуємо порівняти цінники. За «трійку» в Алло просять від 11999 грн., а конкурент обійдеться мінімум в 15000 грн

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.