Популярна криптовалюта USDT може потрапити під заборону в США

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Міністерство юстиції США взялося за розслідування діяльності компанії Tether, яка стоїть за криптовалютою USDT, повідомляє The Wall Street Journal. За інформацією видання, прокуратура в Нью-Йорку намагається з’ясувати, чи могла USDT використовуватися для нелегальної діяльності, як-от торгівля наркотиками, хакерські атаки, фінансування тероризму або обходження санкцій.

Реклама

Якщо буде доведено, що криптовалюту використовували, наприклад, терористичні організації (зокрема, ХАМАС) чи російські торгівці зброєю, це може призвести до серйозних наслідків для Tether: компанію можуть піддати санкціям, а американським компаніям заборонять співпрацювати з нею.

Tether не забарилася з реакцією на публікацію WSJ, назвавши її матеріал необґрунтованим і заснованим на чутках. У своїй заяві компанія розкритикувала видання за те, що воно використовує непідтверджені дані та робить гучні звинувачення без жодних офіційних підтверджень чи конкретних джерел.

Компанія також нагадала, що співпрацює з правоохоронними органами, регулярно блокує гаманці зловмисників і вважає припущення авторів статті про сприяння злочинцям абсолютно безпідставними та обурливими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ