Основна камера Samsung Galaxy S26 Ultra може отримати 324 МП

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно з’явилася інформація від інсайдера Санджу Чоудхарі, за якою майбутній смартфон Samsung Galaxy S26 Ultra може оснащуватися революційним 324-мегапіксельним датчиком ISOCELL HR1 у своїй основній камері. Якщо ця інформація підтвердиться, це зробить камеру даного смартфона найпотужнішою на ринку, майже вдвічі перевищуючи роздільну здатність 200-мегапіксельного сенсора, що використовується у поточному флагмані Samsung Galaxy S24 Ultra.

Реклама

Що ще відомо

За словами Чоудхарі, нова модель також може включати телеоб’єктив із 3-кратним збільшенням та 50-мегапіксельним сенсором. Для порівняння, поточний флагман Samsung оснащений телеоб’єктивом із 3-кратним збільшенням на 10 МП та перископним телеоб’єктивом на 50 МП. Хоча виробництво ще не почалося, джерела вказують, що технологія майже завершена. Крім того, повідомляється, що підрозділ Samsung ISOCELL працює над ще потужнішим сенсором камери з роздільною здатністю 432 МП.

Однак інший інформатор спростував цю інформацію, стверджуючи, що характеристики камер Samsung Galaxy S26 Ultra можуть бути ідентичні тим, які будуть у Galaxy S25 Ultra. Згідно з цими даними, S25 Ultra, ймовірно, збереже надширококутний сенсор на 200 МП від S24 Ultra. Враховуючи зростання виробничих витрат, не дивно, що Samsung може спробувати використати 200-мегапіксельний датчик ще кілька років. Ще одним важливим аспектом є те, що Samsung, можливо, зосередиться на покращенні роздільної здатності та якості фотографій за допомогою програмного забезпечення, а не апаратного. Це може дозволити компанії оптимізувати існуючі технології без значного збільшення виробничих витрат.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ